Z5 Premium mu iPhone 6 plus mı?

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    13
M

Murat Burç

SDN Okuru
Düşük ramle o geekhbanch ve antutu skorunu veriyor yani öylemi?:cool:
antutu ile geekbenche ram etki etmez onlara etki eden ana etmen işlemcidir.
Sen istediğin kadar multitaskingi iyi de o telefona 1gb ram yetmiyor note 4 bile 2k ekranı ile daha hızlı illa o 2gb ram olucak şunu izle

Son düzenleyen moderatör:

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
antutu ile geekbenche ram etki etmez onlara etki eden ana etmen işlemcidir.
Sen istediğin kadar multitaskingi iyi de o telefona 1gb ram yetmiyor note 4 bile 2k ekranı ile daha hızlı illa o 2gb ram olucak şunu izle
İPHONE'un yapımında Nasıl bir yol izliyorlarsa adamlar düşük ram ile yükseklere kafa tutuyor.:):cool:

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Donanımsal bakımdan tabiki z5 premium üstün.
Kamerası falan da kullandıklari donandim daha ustun ancak yazılımı düzelmiş deselerde görmek lazım.
Iphone 6 plus gelince 1 gb ram olması onu uzun süreli yapmıyor artık. Yani iosta ram yemeye başladı. 2 gb çıkardılar ve 6s suan cok daha stabil ve hatasız.
Geri kalan iphone artıları belli zaten
Uygulama kalitesi (apple store)
Guncelleme destegi
Basit bir arayuze sahip olması
Masada marlboro touch ile yan yana guzel durması
Gibi artıları mevcut

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone 6 plus almanız yerine aynı paraya iphone 6s almanızo tavsiye ederim. A9 işlemciye düşük ekran çözünürlüğüyle sahip olduğu için çok güçlü bir cihaz ve daha stabil bir parmak izi okuyucusu ön kamera 5mp arka kemara 12mp ve tabiki 2gb ram bir sene sonra iphone 6plus'ın yetmediği yerlerde iphone 6s ilk günki gibi olucak o yüzden 6s her anlamda daha üstün bir cihaz ( batarya haricinde 6 plus'a göre ) buda o performans'a sahip olmak için batarya çok önemli bataryayı şarj edip kullanım süresini arttırabilirsiniz ama işlemciyi güçlendiremezsiniz.

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
aslında ikiside gayet iyi çalışan stabil telefonlar ama benim seçimim iphone dan yana olurdu. kabul ediyorum sony de çok iyi bir telefon ama iphone 6 plu daha fazla güncelleme sunuyor ve uzun ömürlülüğü bana göre daha yüksek bir telefon