Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony sevemedim gitti a5 bana daha hos bir cihaz geliyor ve sarjida iyi bir telefon
Ancak donanimsal olarak sony compact z5 daha iyi bu nedenle sevmesemde z5 compact diyorum
Ben sony düşkünü bir insanım. Ama z5 compactın ekran boyutu biraz ufak ve kalın sanki. eğer bahsettiğiniz a5 2016 serisi ise tasarımı muhteşem arayüzü de iyi. yani samsungdan nefret etmeme rağmen 2016 serisini elime aldığımda acayip hoşuma gitmişti. ama sony kalitesi diye birşey var eğer ekran boyutu sorun değilse al gitsin hocam
Bu iki urun icinden alcaksaniz sony xperia z5c alin. Z5c daha guclu bir urun. Hemde destekde sorun yasamazsiniz. Ara model cihazlara destek gec olur veya hic olmaz. O nedenle z5c alin.
Ama fiyatina da baktigimizda 1700 tl lik bir fiyati var. 1750 tlye de samsung note 4 dusunun daha memnun kalirsiniz. Kamerasi ekrani falan daha iyi.
İkisi arasında z5 compact daha iyi ve daha güçlü zaten batarya konusunda sony iyidir z3 compact kadar bataryası gitmiyor diye okumuştum 100 mah fazla olmasına rağmen ama a5 e göre daha iyidir youtube den karşılaştırma videolarını izleyebilirsiniz