Z5 Compact mı One M8 mi ?

bugraydogdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar uzun zamandır compacta asık olmus durumdayım tasarımı olsun vesayre cok sevdim telefonu ama bir taraftan da m8 in tasarımı cok iyi sizce m8 hala alınır mı ve ikisi arasında mantıklı bir seçim hangisi olur ?

216melih216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bende bu ikilemdeyim ve bir türlü karar veremedim ama benim için kamera önemli ve parmak izi okuyucusu.Bu yönden Z5c daha iyi.Ama M8'de tasarım da kral ayrıca arayüzü benim için en iyi arayüz tasarım boyut htc one m8'in.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaslar uzun zamandır compacta asık olmus durumdayım tasarımı olsun vesayre cok sevdim telefonu ama bir taraftan da m8 in tasarımı cok iyi sizce m8 hala alınır mı ve ikisi arasında mantıklı bir seçim hangisi olur ?

Merhaba,

Bu iki cihaz arasinda kesinlikle tavsiyem sony xperia z5c m almaniz yonundedir.

Sony xperia z5c modeli islemci, kamera, yeni nesil teknolojiler, parmak izi gibi konularda one m8'e gore cok daha onde olan bir model. Gundelik kullanimda batarya konusunda m8'den daha iyi sonuclar verir z5c. Duz mantik ile baktigimizda z5c daha yeni bir model oldugu icin daha uzun sure guncelleme destegi alir. Yani z5c modeline yonelin derim.

yunus789

Asistan
Reaksiyon puanı
22
M8 daha iyi bir seçim olur sanki.

adron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Z5 Compact derim ben. m8 in mükemmel bir stabilitesi var fakat gerek kamera gerek batarya ve de parmak izi gibi özelliklerden dolayı z5 compact daha yerinde bir tercih olacaktır