moonrow
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İki cihazdan birini almayı düşünüyorum. Fiyat sınırım 1600TL. Alacağım cihaz android olmalı ve en az 3GB RAM ve 32GB Hafızası olmalı. Başka öneriniz varsa bekliyorum.
Hocam samsung pek sevmiyorum. Ve benim söylediğim cihazlar daha güçlü değil mi?Samsung Galaxy A7 (2016) da güzel bir seçenek.
Hocam kamera ve performans bakımından Lg g4 mü xperia z3 plus mı?Z3 plus daha başarılı ne a7 2016 nede gm 5pbu cihazların dengi bile değil
Acaba siz hangi telefonu kullanıyorsunuzkişisel fikrim z3p kamera olarak daha başarılı ama performansda 810kullandığı için ısınınca işlemci çekirdekleri performans düşmesi yaşıyor 808 kullanang4 birazdaha stabil performans sağlar. Ama günlük kullanımda iki cihazında kamerası ve performansı güzel tasarım olarak hangisini severseniz onu alın ama tutup da orta segment cihazlara yönelmeyin hele hele kendi üretimi bile olmayan markalara şekil a reeder p10s gibi telefonlara hiç yönelmeyin ne servis ağı sıkıntı yaratabilir.
MemnunmusunuzLg v 10
Memnunmusunuz
Tavsiye eder misiniz
Bende Yakın Zamanda Telefon Almayı Düşünüyorum 2400 e kadar bütçem sen ne önerirsinKullanım amacına göre değişebilir memnun olma durumu, ben memnunum şahsen performans olarak malzeme kalitesi olarak hoşuma gidiyor.Güzel bir hissiyatı var.
Konu açarsanız tüm arkadaşlar yardımcı olacaktır.Bende Yakın Zamanda Telefon Almayı Düşünüyorum 2400 e kadar bütçem sen ne önerirsin
Hocam lg g4 f1.8 lens kullanıyor ve ois var xperiadan daha avantajlı olur mu gece çekimi ve video çekimi açısından?Konu açarsanız tüm arkadaşlar yardımcı olacaktır.
sana 2. el s6 , reeder p10 s , note 4 öneririm kardeşim bunlardan birine bakma...İki cihazdan birini almayı düşünüyorum. Fiyat sınırım 1600TL. Alacağım cihaz android olmalı ve en az 3GB RAM ve 32GB Hafızası olmalı. Başka öneriniz varsa bekliyorum.
Hocam ikinci el düşünmüyorum. Note 4 ise çok pahalı. Başka önerisi olan var mı?sana 2. el s6 , reeder p10 s , note 4 öneririm kardeşim bunlardan birine bakma...
Hocam ikinci el düşünmüyorum. Note 4 ise çok pahalı. Başka önerisi olan var mı?sana 2. el s6 , reeder p10 s , note 4 öneririm kardeşim bunlardan birine bakma...
note 4 ün ithalat olarak alabilirsiniz...Hocam ikinci el düşünmüyorum. Note 4 ise çok pahalı. Başka önerisi olan var mı?