Z3 Compact Almak Mantıklı Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
sony-mobil-pazardan-cekiliyor bu haberden sonra ne kadar doğru bilinmez ama z3 compact alacaktım sıkıntı çıkar mı ? Yoksa 1700 liraya bunun muadili sayılacak var mı ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Beyler yardımcı olur musunuz ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
N11 sitesinde geçen haftalarda 1500 e sony garantili z3c vardi, bu telefonun alternatifi yok Android tarafinda alabilirsiniz tabi dediğim fiyatlarda bulursanız sony pazardan cekilse dahi cihazlara desteği bir süre sürdürür ki ben çekileceğini de düşünmüyorum

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
N11 sitesinde geçen haftalarda 1500 e sony garantili z3c vardi, bu telefonun alternatifi yok Android tarafinda alabilirsiniz tabi dediğim fiyatlarda bulursanız sony pazardan cekilse dahi cihazlara desteği bir süre sürdürür ki ben çekileceğini de düşünmüyorum
Şimdi alternatifi de yok aslında hocam vatandan 36 ay vade ile alacağım tahmini 300 lira bi vade gelecek 2000 olacak o yüzden 1700 sınır koydum .

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Şuanda piyasada performans açısından o telefonla kapışabilecek başka telefon yok diye biliyorum. İncelemeleri ve puan karşılaştırmalarına bakarsanız telefonun gerçekten iyi olduğunu göreceksiniz. Z3c almak mantıklı. Daha en az 2-3 yıl güncelleme desteği gelir diye düşünüyorum. Xperia Z ve Z1'e baktığınızda hala güncelleme alıyor.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sony açıklama yapmıştı bu tur haberler asılsız cekilmiyoruz diye ama ne kadar doğru bilmiyorum. E8 çok hoş telefon ama z3c pil performans konusunda canavar bir nevi. Bana sorarsan e8 alirdim ama sana z3c öneriyorum.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sony nin mobil pazardan çekilmesi sizi etkilemez. Mobil pazardan çekilmesi demek Xperia kısmını başka bi firmaya devretmesi demek, kapatması değil. Yani xperia serisi devam ettikçe iki yıla yakın güncelleme desteği alırsınız.

Hem boyutunun daha uygun olması, hem de performansı göz önüne alınca iPhone 6 ve z3c kalıyo, android almak istiyosanız alternatifi olmayan bi model. Bugün telefonumu değiştirecek olsam muhtemelen z3c alırım

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sony çekilirse japon bir ortağına satar Xperia'yı. Kapatacak hali yok.

Ayrıca bu tür dedikoduları Samsung çıkartıyor ortaya.

Önce LG için şirket genel anlamda küçülmeye gidiyor ekran ve tv üretimine ağırlaşacağız dedikodusu çıktı şimdi de Sony Xperia'yı bünyesinden çıkaracak haberi çıktı.

İnanmayın. Sony Vaio ve Bravia TV den vazgeçer ama Xperia'dan vazgeçip ortamı Samsung'a da bırakmaz.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Sony nin mobil pazardan çekilmesi sizi etkilemez. Mobil pazardan çekilmesi demek Xperia kısmını başka bi firmaya devretmesi demek, kapatması değil. Yani xperia serisi devam ettikçe iki yıla yakın güncelleme desteği alırsınız.

Hem boyutunun daha uygun olması, hem de performansı göz önüne alınca iPhone 6 ve z3c kalıyo, android almak istiyosanız alternatifi olmayan bi model. Bugün telefonumu değiştirecek olsam muhtemelen z3c alırım

Sağolun . Hocam kesinlikle z3c alacağım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony çekilirse japon bir ortağına satar Xperia'yı. Kapatacak hali yok.

Ayrıca bu tür dedikoduları Samsung çıkartıyor ortaya.

Önce LG için şirket genel anlamda küçülmeye gidiyor ekran ve tv üretimine ağırlaşacağız dedikodusu çıktı şimdi de Sony Xperia'yı bünyesinden çıkaracak haberi çıktı.

İnanmayın. Sony Vaio ve Bravia TV den vazgeçer ama Xperia'dan vazgeçip ortamı Samsung'a da bırakmaz.

Doğru diyon çekilsede mobilden ben kullanırım cihazı

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sağolun . Hocam kesinlikle z3c alacağım .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Doğru diyon çekilsede mobilden ben kullanırım cihazı
Çekilme gibi bi durumları yokki zaten aksine son çeyrek mali raporlarından da anlaşılacağı üzere mobilde satışlarını artırdılar ayrıca mobil departmanı kapatmak isteyen bi şirket z4 ve z4 tablet üzerinde çalışır mı :dirol:

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Çekilme gibi bi durumları yokki zaten aksine son çeyrek mali raporlarından da anlaşılacağı üzere mobilde satışlarını artırdılar ayrıca mobil departmanı kapatmak isteyen bi şirket z4 ve z4 tablet üzerinde çalışır mı :dirol:
Haberler ve duyumlar ister istemez şüphelendiriyor .Ama z3c alıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence mart başınndaki fuarı bekleyin. Barcelona'da z4c tanıtılırsa, z3c fiyatı düşebilir.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Beyler kuzey ırak veya irandan getirtsem nasıl kullanırım bu cihazı ve note 4 ip6 z3 türü şeylerde getirtme şansım var getirsem nasıl kullancağım bi sıkıntı çıkar mı ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Beyler 36 ay vade ile z3c alacam ne kadar öderim aylık ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Bunu keşke operatörüne sorsan biz nereden bilelim hangi tarifeyi hangi paketi kullanıyorsun?
Turkcell ise hemen bilgi verebilirim.
Turkcell'de ne kadar öderim hocam ? Ben vatan için düşünmüştümde neyse Turkcellden de alabilirim .