Z2 mi note 3 mü

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefon alcam sizce en iyi telefon hangisi s5 alavagima note 3 alsam nasi olur note 2 kullaniyorumm

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z2 al ıps ekran,3gb ram 4k video çekim snapdragon 801 bir sony telefonu bir leğen plastiği ile karşılarştırmak sony şirketine küfür niteliğindedir.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Note 4 Bekle Yada Z2 Al Bence

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Note 2'nin suyu çıkmadıysa devam et.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Z3iddiaları varken z2 almak söz konusu olabilirmi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu kaçıncı telefon kıyaslama konusu? ne zaman sağ tarafa baksam şu mu bu mu :D internette tonla video var açın bakın. Hangi özellikler size daha uygun. Hani özellikler işinize yarar ve yaramaz. Drop testlere bakın hangisi daha iyi gelirse onu alın. Fanboy gelir z2 al der gider z2 alır pişman olursun. Farklı fanboy gelir note3 al der alır ve pişman olursun. Kısaca telefon almadan önce telefonu ne için aldığını ve ne yapmak için aldığını kendine sor ve cevapla ona göre kararını ver.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z3iddiaları varken z2 almak söz konusu olabilirmi?

Z4 cıkıcakken Z3 almak söz konusu olabilirmi? o zaman herkes z10'u beklesin z2 almak mantıksız arkadaşlar zaten daha iyisi cıkıcakmış :P

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle başa baş yarışan telefonlar.
1- İncelikleri ve ağırlıkları hemen hemen aynı
2- Note 3 daha büyük ekranlı
3- RAM ve hafızalar aynı (Note 3 te hafıza 64 GB a kadar var)
4- Xperia Z2 in microUSB v2.0 (MHL 3) daha üstün.
5- Xperia Z2 fotoğraf pikseli daha büyük

Bence ikisinide eline al. Hangisini daha çok seversen onu al. Teknik özelliklerindeki ufak tefek ayrıntıları boşver derim.

Ayrıntılı Kıyaslama: http://hadikiyasla.com/komper/1/156,72

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kesinlikle başa baş yarışan telefonlar.
1- İncelikleri ve ağırlıkları hemen hemen aynı
2- Note 3 daha büyük ekranlı
3- RAM ve hafızalar aynı (Note 3 te hafıza 64 GB a kadar var)
4- Xperia Z2 in microUSB v2.0 (MHL 3) daha üstün.
5- Xperia Z2 fotoğraf pikseli daha büyük

Bence ikisinide eline al. Hangisini daha çok seversen onu al. Teknik özelliklerindeki ufak tefek ayrıntıları boşver derim.

Ayrıntılı Kıyaslama: http://hadikiyasla.com/komper/1/156,72

Z2, note 3'ü toyotanın krikosuyla döver.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence note II ile devam et hala gayet yeterli bir telefon note 4 çıkınca ona terfi edersin en mantıklısı budur note serisinin rakibi olmaz sen şimdi alismissindir telefona madem note serisinden kullanıyorsun öyle devam et tabi memnunsan dediğim gibi note 3 yerine biraz daha sabredip 4ü bekle derim.Zamanında bende kullandım note 2 hakikaten ayrı bir havası var hiçbir sıkıntısı yoktu sadece bana fazla büyük geldiği için satmistim.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Touchwiz bile alınmamak için yeterli bir sebep kıyaslamaya bile gerek yok
Hem donanım hem yazılım olarak geride z2 ye göre note3

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note serisini kendi segmentinde telefonlarla kıyaslamak lazım. Note segmentinde başka cihaz olmadığı gereksiz.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende note 2 kullanıyorum. Geçen gün gelen 4.4.2 ile daha da iyi oldu bence.suan için değiştirmekten vazgeçtim. Bende xperia z2 alayım diyordum fakat daha gelmeden z3 dedikoduları çıkınca almanın çok gereksiz olacağını düşündüm. Çünkü 2400 tl vereceğim. 6 ay sonra hem z3 çıkacak hem de çok değer kaybedecek. Arkadaşların da dediği gibi bir süre daha note 2 yi kullanmaya devam edin bence. Note 4 falan çıkınca o zaman alırsınız. Hem note 2 hâlâ çok iyi telefon.