Asus z170 a f/p ben pro gaming kullanıyorum çok memnunum.Arkadaslar intel 6600k alacagim buyuk miktarda olmasa da oc yapacagim bana anakart onerebilir misiniz simdiden tesekkurler
Bir arastirma yaptim daha pafali anakartlarin daha ucuzlarindan pek bir farki olmadigini gordum slot farklari haricinde. Ancak sizin de gorusunuzu almak isterim ayrica oc icin fark olabilir eger yoksa bana olabildigince ucuz z170 bir anakart onerir misiniz eger fark varda sizin anakartdan alacagimAsus z170 a f/p ben pro gaming kullanıyorum çok memnunum.
Evet pahalı anakartların ucuzlarından pek.bi farkı yok sayulırBir arastirma yaptim daha pafali anakartlarin daha ucuzlarindan pek bir farki olmadigini gordum slot farklari haricinde. Ancak sizin de gorusunuzu almak isterim ayrica oc icin fark olabilir eger yoksa bana olabildigince ucuz z170 bir anakart onerir misiniz eger fark varda sizin anakartdan alacagim
MSI Z170A PC Mate/Asus Z170-A Motherboard arasindayim cok fazla oc yapmicam o yuzden msi yeterli olabilir ama yeterli degilse asusu alacagimEvet pahalı anakartların ucuzlarından pek.bi farkı yok sayulırancak zaten bahsettiğimiz kart oc için baslangıc seviyesinde bir kart. Daha aşağısı.pek bir.işe yaramaz.
Z170 tarafında giriş seviyesi bir kart pcmate. Oc olur.olmasına ama bi işine yaramaz. Bütçe varsa kesinlikle asus al. Vrm değerli ve yapısı pcmateye göre.çok fazla.MSI Z170A PC Mate/Asus Z170-A Motherboard arasindayim cok fazla oc yapmicam o yuzden msi yeterli olabilir ama yeterli degilse asusu alacagim