• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Z11 neo kasa nasıl ?

TayllaN

Öğrenci
Katılım
12 Eylül 2016
Mesajlar
45
Tepki puanı
0
Puanları
6
Yaş
28
Arkadaşlar z11 neo kasa nasıldır içine 9000 tl koyacam değermi ? Ve psu su nasıl ?
 
O değerde bir sistem için CoolerMaster Mastercase tercih edin gerçekten çok kaliteli bir kasa. Bütçenizi arttıramazsınız söylediğiniz kasayı da alabilirsiniz.
 
Yanlız Vatandan alacam ordan güzel uygun bir kasa ve psu lazım bi yardım edermisin.@Alecont
 
İ7 6700K
Gtx 1080 Asus rog strix
Coler master performance 3.0 sıvı soğutma
Msi z170a M5 anakart
120 gb ssd
2tb hdd
Corsair Vengeance 16GB Ram 3200 mhz ram
 
CoolerMaster Mastercase PRO ve Corsair VS650 olabilir.
 
Dostum yanlış anlama ama içine 1080 koyacam sence de kasa içinde göstermek en büyük hakım değilmi. Bana 600 650 tlye hem kasa hemde psu bulursan sevinirim.
 
Dostum yanlış anlama ama içine 1080 koyacam sence de kasa içinde göstermek en büyük hakım değilmi. Bana 600 650 tlye hem kasa hemde psu bulursan sevinirim.
Z11 Neo yeterli. Hava sirkülasyonu da gayet başarılı. Ramler'i neden 3200MHz seçtin ? Aşırı ram kullanan programlar vs kullanmayacaksan bir fark hissedemezsin. Milisaniyelik farklar olur olursada.
 
Sistem şu anda kasa ve monitorle 8500 dostum kasada 555 tl 100 tl daha koyup 650 liralık yeter.
 
Dostum ozmn birşey tavsi et diye çıkmış sonuna emoji koymuştum kusura bakma emir vaki olmuş affedersin emoji çıkmamış
 
Üst