Z1 vs. Whatsapp

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar selam. Sonunda Z1 aldım, çok mutluyum :clap:

Bir sıkıntım var ve bunun tamamen işletim sisteminden kaynaklı olduğunu biliyorum. Whatsapp'tan birisi bana fotoğraf/video yolladığı zaman telefon albümüne kaydediyor. Otomatik indirmeyi kapattım. Bu sefer de fotoyu telefona indirmeden göremiyorum. İndirdiğimde de aynı muhabbet başa sarıyor. Albümden sildiğim zaman ise whatsapp'tan da göremiyorum artık fotoyu.
Bi' yardım edin n'olur :huh:

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onun çözümü yok diye biliyorum. Ama eğer varsa ve bulursaniz. Benim için de iyi olur

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam sen zaten her şeyi anlatmışsın ama tek çözüm indirmek başka türlü olmuyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şimdi Albümler uymasının whatsappın resimleri kaydettiği klasörü taramamasını sağlamanız lazım uygulamanın içinde kullanıcı için böyle bir ayar yok.

Denemedim ama whatsappın resimleri kaydettiği klasörü gizlemek işe yarayabilir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
whatsapp uygulamasının resimleri kaydettiği klasörü bulup gizlemeyi dene veya klasör içerisine .nomedia adında bir dosya oluştur

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Tek sorunun o olsun be paşam. Benim telefonum arayanları göstermiyor geçen bir iş teklifini kaçırdım.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
bu sorunu çözmek lazım yaa.. her gelen fotoyu mecbur siliyoruz valla...

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bendede lg g2 var karsı tarafın resımlerını kaydet tusu yok otomatık ındırme var onu acıyorum ama resımlerı hala galerıde goremıyorum kaydetmıyo telefonu pc ye baglayınca whatshap klasorune bakıyorum profıl resımlerının bı kacı orda kayıtlı gorunuyo nasıl cozerım bu durumu yardımcı olacak varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar daha once telefonuma whatshaptan gelen vıdeo ve resımlerı galarıye kaydedıyordu ve şimdi oyle bır durum soz konusu degıl bunun ıcın ne yapmam gerek yardımlarınız beklıyorum şimdiden teşekürler

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
merhaba arkadaşlar daha once telefonuma whatshaptan gelen vıdeo ve resımlerı galarıye kaydedıyordu ve şimdi oyle bır durum soz konusu degıl bunun ıcın ne yapmam gerek yardımlarınız beklıyorum şimdiden teşekürler

Ayarlar > Sohbet ayarları > Medyayı otomatik indir'e tıklayarak, mobilde ve wifi de nasıl indirme yapacağını seç.