Soru Z fold 5 s pen yuvası iddiası ve s ultra

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,704
Arkadaşlar google ana haberlerde gördüm z fold 5 te s Pen yuvasıyla çıkacakmış buda demek oluyor ki telefon tam bir note serisi olacak peki bu olursa s ultra nın note görünümünde olması iki modelin s Pen yuvalı olması saçma olmaz mı?

Z fold 5 s Pen yuvalı olursa artık s ultra nın örnek s 24 ultra, s21 ultra görünümünde gelmesi lazım gelmez mi?

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Arkadaşlar google ana haberlerde gördüm z fold 5 te s Pen yuvasıyla çıkacakmış buda demek oluyor ki telefon tam bir note serisi olacak peki bu olursa s ultra nın note görünümünde olması iki modelin s Pen yuvalı olması saçma olmaz mı?

Z fold 5 s Pen yuvalı olursa artık s ultra nın örnek s 24 ultra, s21 ultra görünümünde gelmesi lazım gelmez mi?
S24 serisinde kalem olacağını sanmıyorum. Çünkü samsung akıllı telefon departmanında bir değişikliğe gidiyor. S24 serisi ile birlikte daha öncekinden daha kaliteli ve daha pahalı cihazlarla karşılaşacağız. Plus modelleri kalkacak olsa bile s24'ün düz versiyonu bile çok kaliteli olacak. Bu halde ultra modeli herkesin kafasındaki tabiri caizse "iphone supremacy" i ortadan kaldıracak bir cihaz olacak. Kalemi doğal olarak ek destek olması için fold'a aktardıkları için (foldu iş adamı, sekreter gibi cihazın özelliğini daha aktif kullanacak kişiler için) kalem muhabbeti S24 ultrada olmaz. Daha şık ve ergonomik bir cihaz yapacaklar çünkü. Böyle yazdım çünkü mantıken kalem mevzusu böyle işlemeli.
Not olarak şunu da yazayım: "Aaaabi sen samsung musun bunları nereden biliyonn " diyecekler olursa, samsungun kendisi söyledi bir haberde okumuştum.

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
161
yıllardır note serisini kullandım, note,note2,3,edge,5,8 s21 ultra kalem desteği vardı kalemli kılıf kullandım, fold 4 te de kalem li kılıf kullanıyorum. kalem aktif olarak kullanmaya alışınca gerçekten çok rahatlık sağlıyor. özellikle çeviride. son 2 telefonum zaten büyük. kalemli kılıflar ile iyice kaba oluyor. s pen telde olmalı bence. ancak sammobile ve bir kaç sitede ne yazık ki s penin telefona yerleşik olmayacağı şeklinde spekülasyonlar var. bugün bir teknoloji bloggerı s23 kutu videosu paylaştı. s23 ultra da s pen yerleşik görünüyor. fold 5 için ise hala söylentiler devam ediyor.