Z 2 su geçirdi yardım

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar z2 ile artislik yapa yapa gırdım havuza nasılsa telefonum su gecırmıyo resım felan cektım arkadasa verdım arkadaş tuttu suya attı 1.60 fln yukseklık havuzun dıbe kadar battı 5 dk alamadık 5 dk kaldı dipte zaten 2. dk da baktım ekran gıttı cıkarttıgımda ekranda goruntu yoktu kapaklarıda kapalıydı ama nasıl su aldıysa bu a. telefonu bende anlamadım sonra sım kapagını actım baktım ordan ıcerde sular var gırmış nasıl gırdıyse kamera mercegıne baktım buhar olmus dolmus ıcı suyla neyse kurtaramadık ınternetten arastırdım garnatı servısı para ıstıyomus su gecırdıgı zamna garantı dısıymıs yanı bende aldıgım yere goturdum kurtarılabılırmı dıye actı temızledı 550 tl masrafı var tek fıyat ekranı değişcek dedi sizce napmalıyım​

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
su gecırmeyen telefonlar tatlı suda su gecırmez ve garantı dahilindedir ama havuz denız de gecırır klor asit telefonu su gecırmezlıgını bozuyor garanti dışında kalıyor arkadasım sony bayisinde müdür o soyledi bunu

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.5m derinlik sınırı var diye biliyorum. Belli bir seviyeden sonraki basıncı kaldıramıyor kapaklar. Dolayısıyla su alıyor. Tek çözüm para ödeyip yaptırmak. Geçmiş olsun.

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun..Kurutma makinasının soğuk havasıyla birkaç dakika tutun , sıcak hava tutarsanız oksitlenme yapar..Bu işlemi yaparken bataryanızı çıkarın..Sonra takıp açmayı deneyin , eğer olmuyorsa , yapacak birşey yok Allah daha kötü musibetlerden korusun...

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun arkadaşlar taksıdı bıtmeden bı 550 daha bayılacaz şimdi

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk aldığında pirince yatırmayı denemedinmi?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
evet kuruttum sonra prınce koydum sabaha kadar sonuc aynıydı sonra telefoncuya actırdım temızlettım felan ekranı değişcek dedi
Ben LG G2 yle 1 buçuk saat denizde yüzmüştüm,Ona rağmen 1 hafta princin ardından recoverye girebiliyordum 1 günde olacak iş değil o.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar z2 ile artislik yapa yapa gırdım havuza nasılsa telefonum su gecırmıyo resım felan cektım arkadasa verdım arkadaş tuttu suya attı 1.60 fln yukseklık havuzun dıbe kadar battı 5 dk alamadık 5 dk kaldı dipte zaten 2. dk da baktım ekran gıttı cıkarttıgımda ekranda goruntu yoktu kapaklarıda kapalıydı ama nasıl su aldıysa bu a. telefonu bende anlamadım sonra sım kapagını actım baktım ordan ıcerde sular var gırmış nasıl gırdıyse kamera mercegıne baktım buhar olmus dolmus ıcı suyla neyse kurtaramadık ınternetten arastırdım garnatı servısı para ıstıyomus su gecırdıgı zamna garantı dısıymıs yanı bende aldıgım yere goturdum kurtarılabılırmı dıye actı temızledı 550 tl masrafı var tek fıyat ekranı değişcek dedi sizce napmalıyım​

Pirinç dolu torba ya da kavanoza koydunuz mu?