Laufeyson
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 13,029
MEB, 15 Şubatta başlayacak yüzyüze eğitimin esaslarını belirledi.
15 Şubatta köy okulları ve özel anaokulları açılacak.
Haftada 5 gün yüzyüze eğitim verilecek.
1 Martta ise Tüm ilkokullar ile ilkokulların anaokulları açılacak.
Haftada 2 gün yüzyüze eğitim görecekler.
8. Sınıflar da açılacak. Onların ders saatlerini okulları belirleyecek.
Ortaokul 5,6 ve 7.sınıflar uzaktan devam edecek.
Özel eğitim ve BİLSEM okulları ise 1 Martta açılacak ve haftada 5 gün yüzyüze eğitim verecek.
Yüzyüze Eğitime Katılmak Zorunlu Değil
Genelgede, okula gönderilmek istenmeyen öğrenciler için okul müdürlüklerine yazılı başvuru yapacak ve devamsız sayılmayacak.
Ders saatleri 30 dakika , teneffüs ise 10 dakika olacak.
www.haber7.com
www.sozcu.com.tr
15 Şubatta köy okulları ve özel anaokulları açılacak.
Haftada 5 gün yüzyüze eğitim verilecek.
1 Martta ise Tüm ilkokullar ile ilkokulların anaokulları açılacak.
Haftada 2 gün yüzyüze eğitim görecekler.
8. Sınıflar da açılacak. Onların ders saatlerini okulları belirleyecek.
Ortaokul 5,6 ve 7.sınıflar uzaktan devam edecek.
Özel eğitim ve BİLSEM okulları ise 1 Martta açılacak ve haftada 5 gün yüzyüze eğitim verecek.
Yüzyüze Eğitime Katılmak Zorunlu Değil
Genelgede, okula gönderilmek istenmeyen öğrenciler için okul müdürlüklerine yazılı başvuru yapacak ve devamsız sayılmayacak.
Ders saatleri 30 dakika , teneffüs ise 10 dakika olacak.
MEB'den yüz yüze eğitim açıklaması! Usül ve esaslar belirlendi
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 15 Şubat'tan itibaren kademeli başlatılacak yüz yüze eğitime ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Buna göre, ortaokul 8. sınıflarda yüz yüze eğitime geçecek, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda tüm dersler uzaktan eğitim yoluyla işlenmeye devam edilecek. İlkokul...
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yüz yüze eğitimle ilgili yeni açıklama: Usul ve esaslar illere gönderildi
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yüz yüze eğitimle ilgili yeni açıklama: Usul ve esaslar illere gönderildi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 15 Şubat'tan itibaren kademeli olarak başlatılacak yüz yüze eğitime ilişkin usul ve esasları belirleyerek illere gönderildi. MEB'den yapılan açıklamada "İlkokul...