Gece baykuşu
Doçent
Merhabalar yüzüklerin efendisi filmini adam akıllı sonuna kadar izlemedim. Kitabını okumak istiyorum bunun için filmini izlememe gerek var mı ve kitabı okuyan var mı sürükleyici midir
Merhabalar yüzüklerin efendisi filmini adam akıllı sonuna kadar izlemedim. Kitabını okumak istiyorum bunun için filmini izlememe gerek var mı ve kitabı okuyan var mı sürükleyici midir
Ama kitabını okuduğun filmi izleyince hayal kırıklığına uğruyor insanFilmden önce kitap hep en iyisi olur. Karakterler senin hayal dünyana göre şekillenir.
Normal şartlarda evet. Ancak bu durum Yüzükler Efendisi için geçerli değil bana kalırsa. Orijinaline en yakın bir şekilde çekilmeye çalışılmış. Ian McKellen'da sette gezerken sürekli kitaba göre hareket etmeleri gerektiğini belirtip, bazı yerlerde Peter Jackson'ı uyarmış zatenAma kitabını okuduğun filmi izleyince hayal kırıklığına uğruyor insan![]()
Ama kitabını okuduğun filmi izleyince hayal kırıklığına uğruyor insan![]()
bence ayrı ayrı okumalısın. 3 x 400 mü daha fazladır yoksa 1 x 500 mü. tabiki 3 x 400 daha fazladır daha fazla detay görürsün. ama diyorsan ki ben okudum demek için okuyacam o zaman tek kitap alabilirsin.Yüzüklerin efendisi serisini 3 kitap ayrı ayrı şekilde mi okumalıyım yoksa 3 kitabı tek haline sığdırılmış şeklinde okusam bir farkı olur mu
Bitmemiş öyküler gondolin'in düşüşü gibi kitapları almama gerek var mı1-2-3 okuyabilirsin. öncesinde hobbit, sonrasında silmarillion da gider. bunlar hoşuna giderse silmarillion'dan sonra hurin'in çocuklarını da sokabilirsin araya.
Ben Öyle Biryere Denk Geldim, Hala Oradayım. Birkaç tane Sherlock Holmes Okudum, 14 Farklı Sonu Olan Uzaylılar Dünya'da Kitabının 10'dan fazla sonunu okudum, Hala Oradayım.Güzel Bir Kitap Fakat Bazı Yerleri Aşırı Sıkıcı.