Yüz Vermedim Şimdi pişmanım

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu yıl üni. başladık.Sene başında bir kızla tanıştım daha sonra yanımıza geliyordu arkadaş ortamında felan kızın hiç suratına bakmadım hiç ilgilenmedim yanımdan geçiyordu kafamı başka tarafa çeviriyordum o derece yani niye böyle yaptığımı da harbiden bilmiyorum yani kendime soruyorum cevabı yok.Daha sonra ilgi duymaya başladım seviyorum diyemem ama gerçekten ilgimi çekmeye başladı.İşte konuşuyoruz felan ama nasıl diyim sürekli değil ve bende muhabbet etmeye başladım kız şimdi kendine sormaz mı bu yüzüme bakmıyordu şimdi noldu diye.Hani bişey olcağı varsa bile 1-0 yenik başladım.

Not:Tavlamaya çalışıcam ama zor olucak peşinden koştuğumuza değer umarım.Tavsiye varsa da yada benzer durumla karşılaşanlardan yardım bekliyorum plss mee:blink:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Sen ilk önce bir Türkçe dersini ver gerisini sonra düşünürsün.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Tartışmamak adına susucam hocam eyw düzeltirim senin için.
tartışılacak bir durum yok forumdaki çoğu kişi Türkçe'yi doğru şekilde kullanmayı seven ve bu sevdirmeye çalışan kişiler.
Senin meseleye gelince de köpek gibi lafları falan çok ağır bence kendine bu şekilde benzetmeler yapma madem ilgini çekti git açık açık konuş ben bugüne kadar hep öyle yaptım ve çoğu zaman işe yaradı en azından aklımda kalmadı takma kafana daha çok kızlar gelip ilgini çekecek :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tartışılacak bir durum yok forumdaki çoğu kişi Türkçe'yi doğru şekilde kullanmayı seven ve bu sevdirmeye çalışan kişiler.
Senin meseleye gelince de köpek gibi lafları falan çok ağır bence kendine bu şekilde benzetmeler yapma madem ilgini çekti git açık açık konuş ben bugüne kadar hep öyle yaptım ve çoğu zaman işe yaradı en azından aklımda kalmadı takma kafana daha çok kızlar gelip ilgini çekecek :)
Yok krdsm tartisma mevzusu cok farkli blmiyorsun bosver.Benzetme konusuna gelince ole yani gercekten pesindeyim cok kizlar gelp gecek diyorsun da ben zaten kolay kolay birine ilgi duymam ama firsat kovaliyorum konusucam.