Yurtta torrenti ve idm indirmeyi engelleme ?

Erdinç Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internetten araştırdım ama adam gibi bilgi bulamadım.Zyxel modemde ben nasıl torrenti engellerim?Port engelleme falan varmış ama nereden yapacağımı bilmiyorum?Yardımcı olurmusunuz.?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
firewall cihazıyla bu işi çözebilirsin, sonicwall yada fortinet gibi utm cihazlarında direk uygulamayı engelleyebiliyorsun. port engelleme yaparsan bu sefer o portu kullanan diğer hizmetleride engellemiş olursun.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Kardeşim ne saçmalıyon internetim var ve ben download yapmak için internet cafeye pramı verecem sanki çok hızlı internet veriyolard yurtta premium üyelikte 100 kb yi zor görüyo 120 mb yi yeri geliyo 6 saatte indiriyo bide engellemek mi istiyorsunuz zaten ünide de wireless i kapattılar hangi yurt için diyon sen bende yurtta kalıyom.

nlajskdnşadnal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ne saçmalıyon internetim var ve ben download yapmak için internet cafeye pramı verecem sanki çok hızlı internet veriyolard yurtta premium üyelikte 100 kb yi zor görüyo 120 mb yi yeri geliyo 6 saatte indiriyo bide engellemek mi istiyorsunuz zaten ünide de wireless i kapattılar hangi yurt için diyon sen bende yurtta kalıyom.

ahahah şahamısın arhadaşım

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
şakayım tabi :D öyle saçmalık mı olur bende yurtta kalıyom bi interneti 15 günde ayarlayamadıydı yapan akılllı bi çok forum sitesine de yurt internetini yapamadım yardımcı olun die konu açtıydı sanki çok bi net veriyolarda maksimum download hızı 100 kb bazen 120 oluyo o da çok nadir ;torent oyun indirsen 1 hafta 10 gün (minimum) sorsunlar bakalım bi kişi kabul ediyo mu downloadı kaldırmayı downloadı yasaklamak neti yasaklamakla eşdeğer adamın 5 mb lık programa ihtiyacı olur bunun için int cafeye mi gidecek biraz mantıklı olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu bizde yaşıyoruz yurtta millet idm ile film indiriyor olan bizim internete oluyor lütfen bir yardım edin.