Yurtdışından PS4 getirmek.

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1-2 haftaya Almanyadan ps4 getireceğim. Biliyorum garantisi olmayacak zaten garanti benim icin sorun degil ama garanti disinda bir sorun
cikar mi ? Oyunlarda problem olur mu ?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Olmaz. İsveç'ten alınma PS4 kullanıyorum bende.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Oyunlsrda şöyle bir sıkıntı çıkabilir. Şimdi bu makinalar bölge bölge değişiyor. Türkiye'de satılan oyun ve konsollar Avrupa'da ki gibi 2. Bölgedir. Sen 3. Bölge konsolu alırsan bu oyunları çalıştırır sorun yaratmaz ama dlc'lerde problem yaşayabilirsin. Eğer Almanya'dan alacağım konsol 2. Bölgeyse ysmi pal ise hiçbir problem çıkmaz Tabi birde voltaj değerlerine bakmak lazım.

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlsrda şöyle bir sıkıntı çıkabilir. Şimdi bu makinalar bölge bölge değişiyor. Türkiye'de satılan oyun ve konsollar Avrupa'da ki gibi 2. Bölgedir. Sen 3. Bölge konsolu alırsan bu oyunları çalıştırır sorun yaratmaz ama dlc'lerde problem yaşayabilirsin. Eğer Almanya'dan alacağım konsol 2. Bölgeyse ysmi pal ise hiçbir problem çıkmaz Tabi birde voltaj değerlerine bakmak lazım.
Voltaj değeri aynı bölgede 2 ozaman hiçbir sıkıntı çıkmaz dimi.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Hiç bir farkı yok Türkiye'deki makine ile. DLC lerle ilgili bir sıkıntı olmaz Avrupa ve Türkiye'de satılan cihazlar PAL. Voltaj değerlerine gelirsek, Yine Türkiye ve Avrupa aynı voltaj değerini kullanıyor birde adaptör zaten PS4'ün içinde bulunuyor, ekstra bir çevirici yada bir şey almanıza da gerek yok.

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir farkı yok Türkiye'deki makine ile. DLC lerle ilgili bir sıkıntı olmaz Avrupa ve Türkiye'de satılan cihazlar PAL. Voltaj değerlerine gelirsek, Yine Türkiye ve Avrupa aynı voltaj değerini kullanıyor birde adaptör zaten PS4'ün içinde bulunuyor, ekstra bir çevirici yada bir şey almanıza da gerek yok.
Sağolun

yusufgg2434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar 1-2 haftaya Almanyadan ps4 getireceğim. Biliyorum garantisi olmayacak zaten garanti benim icin sorun degil ama garanti disinda bir sorun
Bence bekle ps5 al 500 dolara ben oyle yapicam

Akifreis16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nasıl getiriyorsun bana bir bilgi verir misin?

Cidi0101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
300 dolar suan almanyada indirimlerle 200 dolara kadar dusuyor kara cumada 170 dolardi bavula koyuyo getiriyor gumrypuk parasi yok zaten ps4 lerde
Teyzem Fransa’da gelirken ondan isteyeceğim de havaalanında gümrük vergisi sorunu çıkarmı kutuyla çantaya koysa