Yurtdışından Gelen Apple Ürünlerinin Garanti Sorunsalı

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Koskoca Apple'ın Türkiye'de bir destek merkezinin olmaması çok ayıp.
Türk müşterileri eypıl ürünlerine sorgusuz sualsiz değerinden binlerce lira fazla ödemeye ve de tabiri caizse ağızlarının suyu akarak devam ettiği sürece eypıl ne diye destek merkeziyle falan uğraşsın ki ? İstedikleri soygunu zaten bilkom onların yerine yapıyor ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Amerikada kaliyorum suan ve iphoneler burda turkiyeye gore daha ucuz cok da fark yok ama. Bir tane almak istiyorum apple store dan fakat turkiyede sorun cikmasi unlock oldugu halde acilmamasi bizi kaygilandiriyor. Sizce almali miyim ?

zynppp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10.02.2013 tarihinde arkadaşıma Amerika dan ıphone5 aldırdım.ekran dondu bende açıp kapatayım düzelir diye düşündüm ama tlf bi daha hüç açılmadı ıtunes tan geri yükleme yapmaya çalıştıysam da tlf bi sonuç wermedi.Türkiye de servis olarak muhatap bulabileceğim bi yer olmaması çok kötü bi durum üstelik garanti süresi dolmadığı halde.birini bulup yurtdışına göndermek ki ya da apple store un Türkiyeye açılmasını beklemek mi mantıklı sizce???

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Türkiye'de çok az firmanın uluslararası garantisi geçiyor. Türkiye'de teknik desteği distribitör firmalar veriyor ve onlar da kendi getirmediği ürün için uluslarası garantisi varmış falan dinlemiyor, nerden aldıysan oraya git durumu :) Açılan Applestore ile belki appleın durumu değişebilir.