Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Selam arkadaşlar ben lise son öğrencisi olarak uluslararası ilişkiler istiyorum özel şirketlerde çalışmak istiyorum ama özellikle yurt dışında okumak orda yaşamak istiyorum .. Teyzem Avusturya'da yaşıyor durumları da fena değil sürekli çağırıyor ama uzaktan davulun sesi hoş gelir tabii hemen hayale kapılmak istemiyorum.. Üniversiteyi kazandıktan sonra gitmeyi düşünüyorum hatta müzik okumak gibi bir düşüncemde var Viyana'da, ama hayat şartları nasıl ve vize işleri falan bir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Almancaya daha önceden de biraz aşinalığım var öğrenirim dil problem değil..
Ama asıl isteğim Yeni Zelanda daha önceden gidip gören biri varsa bu iş hayatı maaşları falan nasıldır? Ya da orda önü açık bir bölüm müdür? Kısacası hayal mi yoksa çok mu zordur? Bir bilen, gezip geçirmiş biri varsa yardımcı olabilir mi?
Ama asıl isteğim Yeni Zelanda daha önceden gidip gören biri varsa bu iş hayatı maaşları falan nasıldır? Ya da orda önü açık bir bölüm müdür? Kısacası hayal mi yoksa çok mu zordur? Bir bilen, gezip geçirmiş biri varsa yardımcı olabilir mi?