Arkadaşlar ben 10.sinif öğrencisiyim. Hayalim yurtdışında bilgisayar mühendisliği olmak almanya da veya amerikada çalışmak istiyorum ama kararsızım. Ayrıca neler yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen?
Şimdiden zıplamaya başla anca varırsın büyük ihtimalle şutlanacaksın.Arkadaşlar ben 10.sinif öğrencisiyim. Hayalim yurtdışında bilgisayar mühendisliği olmak almanya da veya amerikada çalışmak istiyorum ama kararsızım. Ayrıca neler yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen?
Niye kiŞimdiden zıplamaya başla anca varırsın büyük ihtimalle şutlanacaksın.
Alakasız konu başlıklarına sürekli aynı konuyu açıp kuralları okumaz isen varacağın tek yer halay olur.Niye ki
AnladımAlakasız konu başlıklarına sürekli aynı konuyu açıp kuralları okumaz isen varacağın tek yer halay olur.
Önce üniversite ve ülke araştırması yapın, ülkeyi belirledikten sonra burs alabileceğiniz iyi üniversiteleri belirleyin. Ama bundan önce lisansı mı yüksek lisansı mı orada okuyacağınıza iyice karar verin. Tabii yüksek lisans yapacaksanız. Bana özelden istediğinizi sorabilirsiniz.Arkadaşlar ben 10.sinif öğrencisiyim. Hayalim yurtdışında bilgisayar mühendisliği olmak almanya da veya amerikada çalışmak istiyorum ama kararsızım. Ayrıca neler yapmam gerek bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen?