Yurtdışı Telefon

Mami3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yurtdışından telefon almak istiyorum. Max 600 $ bütçem var. Fiyat performans odaklı olarak hangi telefonu almak mantıklı? Şu anlık aklımda OnePlus 7 Pro var ama kamera ve büyüklüğü açısından endişe ediyorum. Öneride bulunursanız çok sevinirim ayrıca yurtdışı telefonlara IMEI atılıyormuş bu konu hakkında bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi acaba?

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Yurtdışından telefon almak pek mantıklı değil. Türkiye de imei kaydı için yaklaşık 2000t'ye kıymanız gerekir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Yurtdışından telefon almak istiyorum. Max 600 $ bütçem var. Fiyat performans odaklı olarak hangi telefonu almak mantıklı? Şu anlık aklımda OnePlus 7 Pro var ama kamera ve büyüklüğü açısından endişe ediyorum. Öneride bulunursanız çok sevinirim ayrıca yurtdışı telefonlara IMEI atılıyormuş bu konu hakkında bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi acaba?
OnePlus 8 öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oneplus markasına göz atmanızı öneririm.
O markayı abca rüyamda görürüm en çok kullanmak istediğim marka OnePlus'tır

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Sizce 7 pro mu 8 mi
hiç fark etmez ama eğer pop up takıntın varsa 7 pro'dan uzak dur ben Mİ9T kullanıyorum bende de pop up var ama hiç problem yapmıyorum
ben olsam 8 alırdım çünkü 7 pro'nun ekranı gereksiz büyük ama bu 7 pro'nun ezik olduğu anlamına gelmiyor telefon geçen sene çıktı ama performansı halen ilk günkü gibi
8 alacaksan Glaciar Green rengini öneririm yani ben 8 alacak olsaydım o rengi alırdım

Son düzenleme: