Yurtdışı Telefon tavsiyesi

LeonCavalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 ay sonra danimarkaya gidiyorum yani galaxy sIII çıktıktan sonra bütçem 1000 tl hangi telefonu önerirsiniz? Fiyatlar aşağı yukarı şöyle:

SAMSUNG GALAXY SII:1000TL SIII çıkmasıyla 900tl düşer
HTC ONE S:850TL şu an indirimde müthiş bir telefon
iPhone 4S 16GB:1200 TL ama fiyatı 1 aya azda olsa düşer
LG PRADA:850 TL indirimde
SONY XPERİA S:1050 tl

SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ ?

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
One s tabi ki de onun fiyatında yanlışlık olmasın?

LeonCavalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiyat doğru hocam ama neden olduğunu yazarsan sevinirim

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
One x ile test edildiğini gördüm, çözünürlükten midir nedir bilmiyorum ama one s çoğu konuda öne geçiyordu.
Pil ömrü kasa dayanıklılığı felan iyiymiş, xperia s den güçlü hem.

LeonCavalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia S zaten pek düşünmüyorumda yinede sağol hocam one S alıcam büyük ihtimal kamerasıda daha iyi çekimler öyle gösteriyor.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Çekim konusunda birşey diyemem ama güçlü telefon.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben şu an galaxy s kullanıyorum ekranı küçük gelmeye başladı şahsen ekran olarak büyük olanları seçerdim.Dediğin gibi s3 çıkmış olcak o zaman ben s3 yada one x derim.Ama 2side yok o zaman one s diyorum :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence ya galaxy s3 al yada iphone 4s al. Mutlaka 2sinden birini al.

Android mi iOs mu? Secimini yapmakda bu soru kolaylaştırcak.

Ha şunuda söylim galaxy s3 iphone'a göre donanım olarak yüksek ama apple'da bu konuda o geriliği işletim sistemiyle kapatıyor. iOS android'e göre daha stabil,hızlı ve daha güvenilir. Kimse kusura bakmasın ama bu böyle aksini iddaa etmeyin boşuna. Google sırf uygulama çok olsun diye denetlemeden koyuyor google store'a. :hammer: Ayrıca şunuda söylim herhangi bir şey app fln yapıldığında ilk apple göre yapıyorlar firmalar. Neyse kararı sen ver donanım üstünlüğünü seçip işletim sistemiyle sorun mu yaşıyım onu mu seçiyorsun yoksa donanım olarak yakın fakar işletim sistemi olarak ezici bi üstünlük sağlayan iOS mu? Kararını ver sonucu yaz merakla bekliyorum.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Özgürlük ve kısıtlamalar dünyası da diyebiliriz değil mi?
Adam telefon sormuş konu ios aos oluyor işe bak..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Özgürlük ve kısıtlamalar dünyası da diyebiliriz değil mi?
Adam telefon sormuş konu ios aos oluyor işe bak..

O kısıtlamalar diye gördünüz şey güvenliği sağlıyor. Ki oda jailbreak ile çözülüyor. Neyse telefon alırken işletim sistemide çok önemli bu doğrultuda bende fikrimi söyledim. Nokia nasıl sağlam donanım yapıp işletim sistemi yüzünden batmaya mahkumsa onun gibi bir şey. Neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamadım.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
O kısıtlamalar diye gördünüz şey güvenliği sağlıyor. Ki oda jailbreak ile çözülüyor. Neyse telefon alırken işletim sistemide çok önemli bu doğrultuda bende fikrimi söyledim. Nokia nasıl sağlam donanım yapıp işletim sistemi yüzünden batmaya mahkumsa onun gibi bir şey. Neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamadım.
Tepki vermedim ki konunun değişmemesi açısından söyledim, nokia diyen arkadaşa ios veya android demek anlamsız olacağı için.
İos da güvenlik konusu için birşey diyemem, babam değil ki güveneyim onlara.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tepki vermedim ki konunun değişmemesi açısından söyledim, nokia diyen arkadaşa ios veya android demek anlamsız olacağı için.
İos da güvenlik konusu için birşey diyemem, babam değil ki güveneyim onlara.

Aksine konuyu saptırıyorsunuz. Nokia kim demişte ios ve android alakız oluyor. Arkadaş düşündüğü telefonları yazmış bende ona göre fikrimi dilegetirdim. Android de babanızın değil ama mukayese ettiğimizde ve çıkan haberler doğrultusunda bunu demek abest kaçmaz.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aksine konuyu saptırıyorsunuz. Nokia kim demişte ios ve android alakız oluyor. Arkadaş düşündüğü telefonları yazmış bende ona göre fikrimi dilegetirdim. Android de babanızın değil ama mukayese ettiğimizde ve çıkan haberler doğrultusunda bunu demek abest kaçmaz.
Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın başka konuda nokia vardı burda onu karıştırıp nokia diyen yazmışım.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
demekki Danimarka'da İsveç'ten daha ucuz bunuda şimdi öğrendim

--- Mesaj Güncellendi ---

bu fiyatları nerden buldunuz böyle ? ozeldende yazabilirsiniz ben Danimarka'ya çok yakınım eğer bu kadar ucuza alabileceksem oradan alıp İsveç'te satayım . kafadan 300 lira kar

Arkadaşlar 1 ay sonra danimarkaya gidiyorum yani galaxy sIII çıktıktan sonra bütçem 1000 tl hangi telefonu önerirsiniz? Fiyatlar aşağı yukarı şöyle:

SAMSUNG GALAXY SII:1000TL SIII çıkmasıyla 900tl düşer
HTC ONE S:850TL şu an indirimde müthiş bir telefon
iPhone 4S 16GB:1200 TL ama fiyatı 1 aya azda olsa düşer
LG PRADA:850 TL indirimde
SONY XPERİA S:1050 tl

SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ ?
az önce Danimarka'ya sordum iPhone 4s 16 gb 1494 tl
1200ü nereden çıkarttın sen

diğer telefonlarda dediğin fiyatlarda 200 tl daha fazla en az su anda

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
seçenekleri gördüm hiç düşünmeden Sony Xperia S diyorum :)

LeonCavalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu fiyatlar danimarkadaki bi akrabamin arkadasinin ona verdigi fiyatlar adam in bi dukkani var ordan veriyor bu fiyatlari nasi diyim istanbulun aksaray iletisimi.ya buyuk ihtimal one s alicam iphone pek dusunmuyorum ama ios.tan degil ekran kucuk.