Yurtdışı Iphone 5

yunusidihızırid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Almanya'dan bir Iphone 5 satın aldım ve bir tanıdığım Türkiye'ye gelirken getircek. Fakat baya ucuza aldığım için korkuyorum çalıntı veya kaçak olmasından. Eğer çalıntı ise
Türkiye'de kayıt ettirirken bir sorun çıkar mı ?
Kayıt ettirdikten sonra kapanma ihtimali olur mu ?

Ne tür sorunlar yaşarım. Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çalıntı ise haramdır, şu ramazan ayında hayrını göremezsin o telefonun. hayatını zindan eder.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
çalıntı ise haramdır, şu ramazan ayında hayrını göremezsin o telefonun. hayatını zindan eder.

Bir işi de dine bağlamayın yahu.

Soruya gelirsek; cihaz çalıntı ise ve şikayet edilmiş ise geçirme buraya derim. Ucuz olduğu için sahte olma ihtimali de var. Kaca aldın ki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sonuçta ben çalmadım hocam onun için sorun yok hem çalıntı olup olmadığını da bilmiyorum.

Bir işi de dine bağlamayın yahu.

Soruya gelirsek; cihaz çalıntı ise ve şikayet edilmiş ise geçirme buraya derim. Ucuz olduğu için sahte olma ihtimali de var. Kaca aldın ki?

300 €'ya aldım hocam sahte değil ondan eminim de dediğim gibi çalıntı olmasından korkuyorum. Biraz araştırdım Almanya'da olsam dediğiniz gibi sorun çıkabilir ancak Türkiye'de şikayet edilse bir şey olacağını düşünmemiştim.

hafız.emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonuçta ben çalmadım hocam onun için sorun yok hem çalıntı olup olmadığını da bilmiyorum.

300 euro ya iphone 5 olması için baban steve jobs un asker arkadaşı olması lazım :D

300 €'ya aldım hocam sahte değil ondan eminim de dediğim gibi çalıntı olmasından korkuyorum. Biraz araştırdım Almanya'da olsam dediğiniz gibi sorun çıkabilir ancak Türkiye'de şikayet edilse bir şey olacağını düşünmemiştim.
300 euro ya iphone 5 olması için baban steve jobs un asker arkadaşı olması lazım :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Almanyanin dogubankindan alinmis cihaz sanirim :D