Yurt Dışından Telefon Getirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Metehun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sömestr da umre için suudi arabistan'a gideceğim ve oradan iphone 6s almayı düşünüyorum dikkat etmem gerekenleri yazıp bilgilendirirseniz sevinirim. Apple sanırım suudi arabistan'dan alınan iphone'lara servis desteği bulunmuyormuş. Suudi arabistan'dan alınan iphone'larda facetime da bulunmuyormuş. Jarir Bookstore varmış türkiye'de nasıl teknosa gibi bir mağaza varsa oradan almayı düşünüyorum. Türkiye'ye geldiğimde kayıt işlemini nasıl yapacağım?
Türkiye'de 3100 TL Suudi Arbistan'da 1950 TL

6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 gün önce 6s aldım Apple Store den ordan bi satışçı ıle konuştum Avrupa ülkelerinden getirilen 6s ıcın turkıyede seri numaralarından kaynaklanan bi sorun dan dolayı garantı verilemiyormuş öyle söyledi

Metehun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye Avrupa ülkelerini desteklemiyorsa Suudi Arabistan ı destekleyeceğini hiç zannetmiyorum

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu konuya Hakkı alkan örnek vermişti Suudi Arabistan'dan getirtirsen sıkıntı yaşarsın fakat avrupa ülkesinden getirtirsen sıkıntı yaşamazsın geçen sene bir yakınım getirmisti Londra'dan İphone 6'yı türkiyede garantisine gönderebildi yani Avrupadan alırsan sıkıntı yaşamazsın , Arabistanda yaşayabilirisn.

Metehun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka kapaktaki model numarası: A1633, A1688, A1700 bunlardan A1688 olana servis desteği varmış sanırım