Yurt dışından iPhone 7+ alacağım Türkiye'de garantisi var mı?

yurt dışı iphone

• Kullanılan toplam oy
    8

13_enes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum sizinde bildiğiniz üzere rakamlar çok yüksek bu yüzden yurt dışından getirmeyi düşünüyorum ( kayıt işlemi zahmetli biliyorum) yurt dışından gel iphoneler garanti kapsamına giriyomu girmiyomu ?

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
arkadaşlar iphone 7 plus almayı düşünüyorum sizinde bildiğiniz üzere rakamlar çok yüksek bu yüzden yurt dışından getirmeyi düşünüyorum ( kayıt işlemi zahmetli biliyorum) yurt dışından gel iphoneler garanti kapsamına giriyomu girmiyomu ?

Apple global garanti listesinden Türkiye'yi çıkarttı, bu yüzden yurt dışından getirteceğiniz cihazların global garantisi Türkiye'de geçerli değil.

deep_and_black

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Garantisi yok şeklinde oy kullandım. An itibarı ile uluslararası garanti geçerli, ancak yakın zamanda Türkiye'de geçersiz olacağı bilgisi bizzat Apple Türkiye tarafından dillendirildi. Dolayısıyla garantisi var demek biraz sıkıntılı, gelecek ay birden kaldırırlarsa ortada kalabilirsiniz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kalktı zaten artık bakmıyorlar
Garantisi yok şeklinde oy kullandım. An itibarı ile uluslararası garanti geçerli, ancak yakın zamanda Türkiye'de geçersiz olacağı bilgisi bizzat Apple Türkiye tarafından dillendirildi. Dolayısıyla garantisi var demek biraz sıkıntılı, gelecek ay birden kaldırırlarsa ortada kalabilirsiniz.

Reaksiyon puanı
16,128
kabaca güzel evladım canım güzel ülkemizde o satılırken 3 kuruş vergi vermemek için yurt dışından kaçak,köçek yurda sokarsan onu sana yar ettirmem diyen devlet baba'nın mesajı...