Yurt dışından gelmiş S2 nasıl güncellenir?

chuckygonzalez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni üye oldum benım telefon s2 yurt dısından geldı ve guncelleme yapamıyorum ıstanbulda actırdım yani klonlama ben nasıl guncelleyebılırım yardımcı olabılırmısıniz arkadaslar ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] sana yardım edebilir sanırım :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yaf S II'de galiba S III gibi güncelleniyor :) Yanlış olmasın ama galiba şöyle. Telefonu alırsın eline sonra geri bırakırsın masanın üstüne sonra Odin programını indirirsin Gugıl amca ile. Sonra Sammobileden istediğin Firmware'yi indirirsin sonrasında bilgisayarına Kies yüklersin masanın üstündeki telefonu alıp bilgisayara bağlarsın sonra telefonu kapatıp Ses kısma+Home tuşu (Ortadaki kare olan)+Güç tuşlarına basılı tutarsın telefon Download Mod'a girer sonra yine ses açma tuşuna basarsın sonra bilgisayardan Odin i açarsın PDA kısmında indirdiğin .tar.md5 uzantılı dosyayı (indiğinde rar veya zip uzantılı olur onu içinden çıkarırsın) seçersin sonra Start'a basarsın telefon 5 dakika içinde güncellenir. Sonra telefon açılınca telefonu Root'larsın (Odin'den güncelleme yapar gibi telefonu bilgisayara bağlayıp internetten indirdiğin Root dosyası .tar uzantılı olur büyük ihtimalle onu seçip PDA'dan Root'larsın) sonrasında ARIZA Patch'i indirirsin Gugıl amcadan sonra telefonuna .apk uzantılı ARIZA Patch uygulamasını yüklersin sonra ARIZA Patch'i açarsın karşına çıkan pencerede İzin ver'e basarsın olay biter :)

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşım güncelledi. G modeli idi hatta.