Yurt disi iphone 7 alinir mi artik? Yoksa burdan iphone 7 s7 edge mi?

Mehmet4242

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Merhaba dostlar.
Simdiye kadar samsung sony ve lg kullanmis biri olarak iphone a gecmeye karar verdim. Ailem yurt disinda su an iphone 7 aldiracaktim fakat ogrendigime gore artik yurt disindan gelen iphone lar da garanti kapsami disina alinmis. Onceden 1 yil garantisi oluyordu. Dolarin da yukselmesi ve pasaport harciyla 500 tl kadar bi kari oluyor yurt disi cihazlarinin. Ancak garanti yok. Yorumunuz ne olur? Yoksa burdan alacagim bu sefer de iphone 7, 7 plus ve s7 edge arasindayim. Isletim sistemi cok onemli degil. Batarya stabilite ve kamera onemli benim icin. Tesekkurler...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Parasının sonuna kadar hakkını veren S7 edge alabılırsın

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Bak hocam şimdi gelecekler yok şöyle iphone yok böyle iphone yok şöyle stabil yok böyle stabil hikaye bunlar
Bunları bi geç ip7plus ne kadar giderse s7 edge o kadar rahat gider
Karşımızda bir örnek var note 4 ve iphone 6
Note 4 şuan daha performanslı
Şimdi yurtdışı olayını bir unut garantisiz olmak sıkıntı
Sonra batarya konusuna gelirsek hızlı şarj ile oyuna 3-0 önde başlayan s7 edge batarya performansı ile bu maçı 5-0 önde kapatır.
Kamera noktasında s7 edge hem daha stabil hem de daha kaliteli videolar çekiyor.
Shiftdeldte youtube hesabında izlediğim ip7 ile çekilen ofis içi videolarda hep bir ışık patlaması vb vb sorunlar.
S7 edge kamera konusunda arka kamera konusunda kesinlikle önde bu açık ve net gece çekimleribde de önde
On kamerada ise açı avantajı ile önde gece ise f1.7 avantajı ile açı ara önde iphoneda bu değer f2.2
İphoneun salt işlemci gücü ve kulaklık hoparlör kalitesini bir kenara koyduğumuzda s7 edge her konuda daha önde bşr cihaz
Fakat bu kadar çok param varken ben s7 edge alır mıyım ? HAYIR.
S8 geliyor. İphoneun avantajlı olduğunişlemci tarafını exynos 8895 ve kulaklık hoparlör tarafını satın aldığı harman kordonun AKGsi ile kapatmaya geliyor.
S8 beklemek yapılacak en mantıklı iş olur

Mehmet4242

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Simdiyi dusunursen s7 edge ama 2-3 sene sonrasi ne olur bilmem
--- Gönderi Güncellendi ---
Tesekkurler hocam, s8. Konusunda haklisin beklenek gerek ama 2700 bandinda cikmayacagi kesin. Diger konularda kesinlikle haklisin. Apple i hic tercih etmedim bu gune kadar. Tek avantaji var acikcasi. O da ikinci elden sattigin zaman 2 sene sonra bile para ediyor. Ama s7 edge harika bir cihaz. Ozellikle kamera performansi
Bak hocam şimdi gelecekler yok şöyle iphone yok böyle iphone yok şöyle stabil yok böyle stabil hikaye bunlar
Sonra batarya konusuna gelirsek hızlı şarj ile oyuna 3-0 önde başlayan s7 edge batarya performansı ile bu maçı 5-0 önde kapatır.
Kamera noktasında s7 edge hem daha stabil hem de daha kaliteli videolar çekiyor.
Shiftdeldte youtube hesabında izlediğim ip7 ile çekilen ofis içi videolarda hep bir ışık patlaması vb vb sorunlar.
S7 edge kamera konusunda arka kamera konusunda kesinlikle önde bu açık ve net gece çekimleribde de önde
On kamerada ise açı avantajı ile önde gece ise f1.7 avantajı ile açı ara önde iphoneda bu değer f2.2
İphoneun salt işlemci gücü ve kulaklık hoparlör kalitesini bir kenara koyduğumuzda s7 edge her konuda daha önde bşr cihaz
S8 geliyor. İphoneun avantajlı olduğunişlemci tarafını exynos 8895 ve kulaklık hoparlör tarafını satın aldığı harman kordonun AKGsi ile kapatmaya geliyor.

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Apple Malesef TL & $ kuru sebebi ile cok yuksek fiyattan satiliyor ulkemizde. Uzerinde ki donanim o para eder mi? Asla! Elma ile hava atma egon yoksa şuanda sana bu mesaji yazdiğim s7edge yi sonuna kadar tavsiye ediyorum. Donanim ve ozellik olarak Apple eskiden öndeydi. Artik son nesil premium telefonların hepsi cok kaliteli fakat s7edge amiral gemisi ve iphone bu kaliteyi yakalayamadi daha.720p ekran teknolojisi ile yola devam ediyor. EXYNOS cok guclu bir islemci. Arkana bakma kesinlikle... S7 Edge canavar!
S6

Kesinlikle S8

Mehmet4242

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S7 ye yonelecek gibiyiz o zaman. Ancak 8 bi ciksin fiyatlari bi gormek ona gore hareket etmek mantikli olacak