Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Koronavirüsle mücadele eden komşumuz Yunanistan sokağa çıkma yasağı ilan etti. İnşallah bir an önce ülkemizde de uygulanır bu yasak.
Ekonomik nedenlerden dolayı sanırım sokağa çıkma yasağı yapılmıyor.Bir an önce aynı aksiyonu almamız gerekiyor.
Olmayan şeyin nedeni olmaz ki.Ekonomik nedenlerden dolayı sanırım sokağa çıkma yasağı yapılmıyor.
hadi komşuya gülüp bizim başımızada gelmesini sağlayalımKomşuda pişer, bize de düşer.
Yani ne denir kiOlmayan şeyin nedeni olmaz ki.![]()
offf iyi dedinOlmayan şeyin nedeni olmaz ki.![]()
Kurban bayramında tatil yapmıyorlar mı ? Şimdi de sağlık eşyası veya ihtiyaçlarımızı üretmeyen yerleri kapatsınlar sokağa çıkma yasağı ilan etsinler. Bu üretimde çalışanlar da sadece işten eve gitsin ve devlet bu çalışanlara sağlık kontrolü yapsın. Belirli yerler açık olsun. Yani 9-10 gün bir üretim vs olmaması Türkiye yi batırmaz tabiki olumsuz sonuçları olur ama virüsün yayılmasından iyidirEkonomik nedenlerden dolayı sanırım sokağa çıkma yasağı yapılmıyor.
Çok doğruuuuOlmayan şeyin nedeni olmaz ki.![]()
ve eylemcilere virüs bulaşır 14 gün sonrada ülke temizlenirOlamazzzz!!! insanlar sosyal hayatlarından ödün vereceklerhaberlerde millete neden dışarıdasınız filan diye soruyorlar saçma saçma cevaplar
burada sokağa çıkma yasağı olsa tüm ülkede eylem yaparlar kessin.
Yapılmalı bence de, bu gidişle vaka konusunda Italya'yı geçeceğiz zaten.Koronavirüsle mücadele eden komşumuz Yunanistan sokağa çıkma yasağı ilan etti. İnşallah bir an önce ülkemizde de uygulanır bu yasak.
Ekli dosyayı görüntüle 90579
Onlar da öyle eksiklik var ama, şimdi bizde Kâbe'den dönenler var, onlarla öpüşüp sarılan da bir sürü insan var. Bence onlarla birlikte baya bir artacak bu vaka sayısı.Vaka konusunda italya kadar olmaz %22 yaşlı nüfusu ve yoğun bakım yatağı eksikliği çok fazla var orada sanırım 10.000 civarı yoğun bakım yatağı tek var türkiyede ise yaşlı nüfusu daha düşük olmakla birlikte sağlık konusunda da oldukça yeterli ama diğer ülkelere göre 2 haftada çok fazla kişiye bulaştı.
İzdiham olur.Peki sokağa çıkma yasağı uygulanırsa nasıl gıda alışverişi yapacağız. Diyelim haftanın belirli günleri alışveriş var peki erkenden kalkıp gitsek bile yığınla kalabalık olacak.
Aynen o zaman daha kötü olur bence.Onlar da öyle eksiklik var ama, şimdi bizde Kâbe'den dönenler var, onlarla öpüşüp sarılan da bir sürü insan var. Bence onlarla birlikte baya bir artacak bu vaka sayısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzdiham olur.
Sonu inşallah felaket olmazAynen o zaman daha kötü olur bence.
Güya sıcak havada kayboluyormuş. Dediklerine göre Afrika'da ondan daha azmış öyle diyorlar.Bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin. Bu virüs uzun bi süre gitmeyecek anlaşılan.
kendimizi yakmaya ne zaman başlıycaz meraklar içerisindeyimsıcak havalarda kaybolması için 60-90 derecelerde olması lazım.
Bende çok inanmadım açıkçası. Asıl bu üniversite sınavları, LGS filan ne olacak?sıcak havalarda kaybolması için 60-90 derecelerde olması lazım.
Eğitim bakanının söylediğine göre ertelenmeyecek hiçbir sınav eğer durum çok kötüye gitmezse.Bende çok inanmadım açıkçası. Asıl bu üniversite sınavları, LGS filan ne olacak?
Peki tatil uzar mı sizce?Eğitim bakanının söylediğine göre ertelenmeyecek hiçbir sınav eğer durum çok kötüye gitmezse.
Hayır uzamaz büyük ihtimal.Peki tatil uzar mı sizce?