S
Smart?kafa???
SDN Okuru
aynen
Hocam dikkatimi çekti de: sürekli siyaset, savaş konularındasın.S400 çok gereksiz boşuna aldık para israf oldu çöp oldu bizi kim vuracak ki !!!
HOI4 oynamıyoruz.Bir bakmışsın.Bir gece trakya'an girip Dedeağaç'ta konaklarız.Ardından selanikte gezeriz.
Atina'da marş okuruz.Mora yarım adasında sahil kenarında güneşin batışını izleriz...
HoI4 nedir bilmeme hiç oynamadım.Ama bu Yunanistan çok oluyor.HOI4 oynamıyoruz.
aynen katılıyorumHoI4 nedir bilmeme hiç oynamadım.Ama bu Yunanistan çok oluyor.
Öyle demiyorum, kolay kolay savaş çıkmaz. Oyun oynamıyoruz, gerçek dünyadayız. Hem savaş çıksa bile Avrupa Birliği var Yunanistan'ın arkasında. Onlar olmasa dediğiniz gibi 82 Selanik.HoI4 nedir bilmeme hiç oynamadım.Ama bu Yunanistan çok oluyor.
Hearts Of Iron 4 bir tür strateji oyunu.HoI4 nedir bilmeme hiç oynamadım.Ama bu Yunanistan çok oluyor.
Avrupa Birliği mi var? Gerçekten mi? Öyle bir şey yok. Olası bir savaşta kimse Yunanistan'a askeri destek veremez. Yapılacak tek şey Fransa gibi silah satmak, ABD gibi tampon niyeti görmek. Çıkıp da asker göndermek intihar demek, Türkiye'nin müttefiklerini dahil etmesi demek. NATO desen neyse de AB komik kaçmış.Öyle demiyorum, kolay kolay savaş çıkmaz. Oyun oynamıyoruz, gerçek dünyadayız. Hem savaş çıksa bile Avrupa Birliği var Yunanistan'ın arkasında. Onlar olmasa dediğiniz gibi 82 Selanik.
Bilgilendirme için teşekkürler.Avrupa Birliği mi var? Gerçekten mi? Öyle bir şey yok. Olası bir savaşta kimse Yunanistan'a askeri destek veremez. Yapılacak tek şey Fransa gibi silah satmak, ABD gibi tampon niyeti görmek. Çıkıp da asker göndermek intihar demek, Türkiye'nin müttefiklerini dahil etmesi demek. NATO desen neyse de AB komik kaçmış.
AB silah satmıyor Yunanistana zaten. Fransa satıyor mecbur Almanya da Yunanistan batmasın diye verdiği paraların Fransaya silah satışı ile gitmesine göz yumuyor. Yoksa dünya savaşlarındaki zarardan dolayı hiç tazminat vermedi bu masrafın ona çok ağır geleceğini iyi biliyor.Avrupa Birliği mi var? Gerçekten mi? Öyle bir şey yok. Olası bir savaşta kimse Yunanistan'a askeri destek veremez. Yapılacak tek şey Fransa gibi silah satmak, ABD gibi tampon niyeti görmek. Çıkıp da asker göndermek intihar demek, Türkiye'nin müttefiklerini dahil etmesi demek. NATO desen neyse de AB komik kaçmış.
Aynen öyle. AB'nin yapacak hiçbir şeyi yok. Görüyoruz, doğru düzgün yaptırım uygulamaya bile cesaret edemiyorlar. Bunu yapamayan ülke/ler çıkıp da asker mi gönderecek bi' de? Efsane diye anlatırım ben bunu...AB silah satmıyor Yunanistana zaten. Fransa satıyor mecbur Almanya da Yunanistan batmasın diye verdiği paraların Fransaya silah satışı ile gitmesine göz yumuyor. Yoksa dünya savaşlarındaki zarardan dolayı hiç tazminat vermedi bu masrafın ona çok ağır geleceğini iyi biliyor.
Savaşın tek kazananı silah tüccarlarıdır. Ki son yüzyıllarda en büyük silah tüccarları zaten hiç değişmediNasıl sıkıntı değil? Savaşın her türlüsü sıkıntı. 1 askerimiz bile şehit olacaksa, sıkıntı var demektir bence.
Ve dediğim gibi 2 ülkeninde savaş yapmasının mantığı yok... Sonuç olarak büyük bir kazanç olmaz.