Yumurcak tv hakkında konuşmak suç teşkil eder mi?

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Selamlar, biliyorsunuz zamanında Yumurcak Tv adında bir kanal vardı ve ben çocukken bunu çok izlermişim. Bugün muhabbeti açıldı ben de "Yumurcak tvyi çok özledim "ve "O Zamanlar 7 yaşında olan ben bir gün uyandığımda yumurcak tvyi kanallarda bulamadım :( " Yazdım. Bu Yumurcak tv biliyorsunuz terör örgütü yüzünden kapatılmıştı. Ben de bir an bunları yazınca korktum.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Selamlar, biliyorsunuz zamanında Yumurcak Tv adında bir kanal vardı ve ben çocukken bunu çok izlermişim. Bugün muhabbeti açıldı ben de "Yumurcak tvyi çok özledim "ve "O Zamanlar 7 yaşında olan ben bir gün uyandığımda yumurcak tvyi kanallarda bulamadım :( " Yazdım. Bu Yumurcak tv biliyorsunuz terör örgütü yüzünden kapatılmıştı. Ben de bir an bunları yazınca korktum.
Birşey olmaz hocam, millet nelere laf atıp hakaret ediyor. Onlara birşey olmadıysa size neden sorun çıkarsınlar.

Kafaya takmayın.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Birşey olmaz hocam, millet nelere laf atıp hakaret ediyor. Onlara birşey olmadıysa size neden sorun çıkarsınlar.

Kafaya takmayın.
Hocam kusura bakmayın garip olaylarla başınızı ağrıtıyorum ama aklımda soru işareti olarak kalıyor gerçekten.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Siz kafanıza takılınca sorun, insanlarla istişare edip fikirlerini almak insanı rahatlatır.
Zaten rahatlattığı için soruyordum. Başka bir forumda troll diye ban yedim çünkü her saniye başka bir vesvese geliyor.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Zaten rahatlattığı için soruyordum. Başka bir forumda troll diye ban yedim çünkü her saniye başka bir vesvese geliyor.
O forumu tahmin ediyorum. Siz bence Pardus ve Linux Mint gibi sistemlere bir göz atın derim. Bilgisayarda kafanız rahat olur bence.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
O forumu tahmin ediyorum. Siz bence Pardus ve Linux Mint gibi sistemlere bir göz atın derim. Bilgisayarda kafanız rahat olur bence.
Hocam ben ayrıca bu dava işlerinden de çok korkuyorum. Birine bir şey diyorum içimden ama korkuyorum. Biri birine küfür ediyor ben mi ettim diye bakıyorum. bir marka hakkında bir şey yazıyorum korkuyorum.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Hocam ben ayrıca bu dava işlerinden de çok korkuyorum. Birine bir şey diyorum içimden ama korkuyorum. Biri birine küfür ediyor ben mi ettim diye bakıyorum. bir marka hakkında bir şey yazıyorum korkuyorum.
Hakaret etmiyorsanız, tahrik etmiyorsanız korkmanızı gerektiren bir durum yok. Dava işleri de kolay değil. Dava açmak için de para veriliyor. Ve kim neden uğraşsın. Yine de bu internette herşeyi söyleme özgürlüğü vermez tabii ki.

Mesaj atmadan önce iki kez okuyun. Gerisini kafaya takmayın. Takıntıyı yenmenin yolu bu. Sen kafaya taktıkça daha beter gelecek.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Hakaret etmiyorsanız, tahrik etmiyorsanız korkmanızı gerektiren bir durum yok. Dava işleri de kolay değil. Dava açmak için de para veriliyor. Ve kim neden uğraşsın. Yine de bu internette herşeyi söyleme özgürlüğü vermez tabii ki.
Mesela az önce bir markanın adını verip buradan alınmaz buradan isimlere bakılır sonra internetten alınır yazdım ama tabiki bunu arkadaşlarımla konuşurken dedim. Bir şey olur mu.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Mesela az önce bir markanın adını verip buradan alınmaz buradan isimlere bakılır sonra internetten alınır yazdım ama tabiki bunu arkadaşlarımla konuşurken dedim. Bir şey olur mu.
Yok hocam ne olabilir ki? Gerçekten kafaya takmayın. Rahat olmaya çalışın. İsterseniz bir gün teknolojiden uzak kalmayı deneyin. Düşünce hürriyeti altında neler oluyor ülke de gündem ortada.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Yok hocam ne olabilir ki? Gerçekten kafaya takmayın. Rahat olmaya çalışın. İsterseniz bir gün teknolojiden uzak kalmayı deneyin. Düşünce hürriyeti altında neler oluyor ülke de gündem ortada.
10 Eylülden sonra ekime kadar bakmayacağım zaten. Bu olayları takıntı haline getirince Düşünce hürriyetinin ne güzel bir şey olduğunu öğrendim.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
10 Eylülden sonra ekime kadar bakmayacağım zaten. Bu olayları takıntı haline getirince Düşünce hürriyetinin ne güzel bir şey olduğunu öğrendim.
Aklınıza geldiğinde düşünmemeye çalışın. Kontrol etme isteği mi geldi 5 dakika sonra diye diye ertelemee çalışın.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Aklınıza geldiğinde düşünmemeye çalışın. Kontrol etme isteği mi geldi 5 dakika sonra diye diye ertelemee çalışın.
Hocam, az önce oyun oynarken biri Türkleri severim yazdı ben de o sırada başka birine I dont like u yazacaktım ama roblox da ### gibi gittiği için I dont yazıp yolladım like u yu da sonradan yazdım. Yani türkleri sevmiyorum yazmışım gibi oldum.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Hocam, az önce oyun oynarken biri Türkleri severim yazdı ben de o sırada başka birine I dont like u yazacaktım ama roblox da ### gibi gittiği için I dont yazıp yolladım like u yu da sonradan yazdım. Yani türkleri sevmiyorum yazmışım gibi oldum.
Abi takma kafana. Lütfen.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,967
Benim küfür ettiğim değerleri duymak bile istemezsin kanka, dava diye bir olay yok. Korkmana gerek yok yani.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Abi takma kafana. Lütfen.
Hocam ya yine aklıma takıldı. Dün birine ironi yapmıştım. Biri başka birine "hatırlıyor musun kadınların nefes alması caiz midir diye sormuştu biri hocaya hoca da değil" demişti . Ben de "doğru demiş nefes alıyorsunuz işte" yazıp ironi işareti koydum. İroni bir şeye sebep verir mi

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Hocam ya yine aklıma takıldı. Dün birine ironi yapmıştım. Biri başka birine "hatırlıyor musun kadınların nefes alması caiz midir diye sormuştu biri hocaya hoca da değil" demişti . Ben de "doğru demiş nefes alıyorsunuz işte" yazıp ironi işareti koydum. İroni bir şeye sebep verir mi
Hayır. İroni olduğunu belli ettiysen sıkıntı yok.

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
Yani belli de olmaz, bak bu da fötöcü olabilir, diye iftira edilip meslekten atıldıüını söyleyenleri duydum. Dua etmekten başka çare yok.

Yapışkan tuş

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
artık devlet eleştireni cumhurbaşkanına hakaretten içeri atıyor aama büyük bir kileye hitab etmiyorsan (youtubede videoyla insanlara konuşmak) sorun yok

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Eder kardeşim bizzat seni ihbar ettim.

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
ama olmadığımı mesajda belirtmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canınız sağolsun ne diyim ya.
Canını yediğim kolay kolay seni almazlar bir yere.
Şimdi duygularını bir kenara koy ve açtığın konulara bak.
Ileride çok pişman olacaksın bana güven.
Sana kolay kolay bir şey olmaz

Hayatta başarılar..

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
Canını yediğim kolay kolay seni almazlar bir yere.
Şimdi duygularını bir kenara koy ve açtığın konulara bak.
Ileride çok pişman olacaksın bana güven.
Sana kolay kolay bir şey olmaz

Hayatta başarılar..
Esasında bir şey olması zor değil. Yani neyimize güveniyoruz ki? Hele devletin böyle hassas bir konusunda şaka vs. yapmak ne kadar caiz?

ama olmadığımı mesajda belirtmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canınız sağolsun ne diyim ya.
Bilemiyorum. Bu işler oldu, olmadıya bakıyor.