Yüksek topuk çok yararlı çok!

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Efendim İngiltere'de 'Ayak Bakımı ve Ayak Hastalıkları Derneği' araştırmış: Topuklu ayakkabılar baldırda, dizde ve ayak parmaklarında baskıyı artırıp hasara yol açıyormuş. Yani 'cız'mış topuklu giymek! Doğrudur! Bizi bu bilgiden mahrum etmedikleri için derneğe pek teşekkür ederiz de, gelin bir zahmet biz kadınlara sorun! Her ne kadar ayaklarımızı ağrıtsa da topuklu ayakkabının sanılandan çok daha yararı vardır sayın okur. Bir kere topuklu ayakkabı giydin mi, hop boyun uzar... Kadında kıyafeti iki şey gösterir:

1. Ütü...

2. Topuklu ayakkabı. Duruşunuz, yürüyüşünüz değişir ve tabii ki topukluyla salınan kadına bütün bakışlar dönüverir! Hem kadınlar arasındaki en büyük rekabettir topuklu ayakkabılar...

Bilmem anlatabildim mi? Her şeyden vazgeçeriz havamızdan ve ayakkabılarımızdan asla!

Ayşe Özyılmazel/ Sabah

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
1 ütü
2 başka bişey dicek sandım bi an için
yada benim içim fesat bilemiyorum :)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Çok doğru topuklu ayakkabıdan vaz geçemiyorum birde bilekden bağlamalı topuklu ayakkabılar yok mu! daha bir zarif duruyor =)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Çok doğru topuklu ayakkabıdan vaz geçemiyorum birde bilekden bağlamalı topuklu ayakkabılar yok mu! daha bir zarif duruyor =)

Şirineciğim şu anda tam bu tarifine uygun bir ayakkabı var ayağımda. :D

Ben de çok seviyorum ayakkabıları. Yüksek topuklu giyelim bayanlar, platformu varsa ayakkabı ucunda daha rahat oluyor. Yürü istediğin kadar salına salınaa... :D

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hiç kusura bakmayın bütün bakışlar benim üzerimde olacak diye sağlığımı riske atamam.güzel bayan giydiği düz taban ayakkabı ile de çok alımlı ve hoş da görünebilir.bilmem anlatabildim mi

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
hiç kusura bakmayın bütün bakışlar benim üzerimde olacak diye sağlığımı riske atamam.güzel bayan giydiği düz taban ayakkabı ile de çok alımlı ve hoş da görünebilir.bilmem anlatabildim mi

Biraz sakin ol lütfen burada kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilsin ki =)

Sağlığını düşünmen gerçekten güzel ama sadece topuklu ayakkabı giymemekle sağlığını koruyamazsın umarım cep telefonu da kullanmıyorsundur malum radyasyon saçıyor ki bu daha tehlikeli!

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"Duruşunuz, yürüyüşünüz değişir ve tabii ki topukluyla salınan kadına bütün bakışlar dönüverir!"

Valla geneli yürümeyi bilmeyenler oluyo sanırım.. Bende gördüm dediğin gibi direk onu izliyorum :) Yanlış anlaşılmasın Nekadar güzel die değil Yürümeyi bilmiyorsun madem ne için giyiyorsun :D Heran düşebilecek gibi olmasıda takip etmem için etkili oldu :D Ama düşmedi :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Hem kadınlar arasındaki en büyük rekabettir topuklu ayakkabılar.

Kadınların yer yer erkeklerden daha lüzumsuz rekabetlere girdiğini biliyordum da bunun da bir rekabet olabileceğini bilmiyordum. Gerçi ırktan ırka değişiyordur herhalde. Boy ortalamasının genç bayanlarda 1.75-1.80 olduğu ülkelerde herhalde kimse topuklu ayakkabıya bakmıyordur. Orta kalıplı Orta Avrupa insanlarının daha fazla önem verdiği bir aksesuar olsa gerek.

Bir Hollanda atasözü der ki, "Kadınları tanıdıkça geyleri daha iyi anlıyorum". Herhalde düşünen insanların değişik temayüllerde gözükmesi kaçınılmaz bir durum. :D

Güzel ve ortopedik günler dilerim.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şirine sende sakin ol :D ozaman nefeste almayalım hava kirliliği falan :D Yada boşver be diyip direk uyuşturucu sigara v.s. Bir daha mı geleceğiz dünyaya diye hepsinden bişiler yapalım mı ? :D

Yürümeyi bilmiyorsanız ve yaşınız 22 den aşağı ise giymeyin :) çok saçma duruyor :)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
gokhan için rahat olsun ben gayet sakinim =)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8

Bakışlar üzerinde olması için mi giyilir topuklu ayakkabı? :D

Tercih meselesidir, seven yürümesini başarabilen giyer. Ve çokta şık olur. :) Şirineciğimin söylediği gibi bundan daha tehlikeli ürünler mevcut sürekli kullandığımız.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1

haklsıın +1. ben şahsen topuklu ayakkabı giymiş diye daha alımlı olan bir bayan görmedim ;) bu kadar sağlığı tehdit eden birşeyi neden giyerler anlamam..:stuart:

bundan daha tehlikeli ürünler mevcut sürekli kullandığımız.

ne gibi yaw anlamadım çok meraklıyımdır :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
erkekler için bunun tehlikesi nedir?

Emu yaaa ya sen yanlış anladın ya ben seni anlamadım.

Anlatmak istediğimiz şuydu topuklu ayakkabının sağlığı tehdit ettiği ve çok zararlı olduğu söyleniyor ya bende buna karşılık şu örneği verdim topuklu ayakkabıya gelene kadar sürekli yanımızda taşıdığımız cep telefonu var dedim. Cep telefonu senin içinde yani her insanoğlu için radyasyon yaydığı için tehlikeli fakat topuklu ayakabı senin için geçerli değil tabiki :stuart: