maviguvercin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
AVEA lı olacağınıza pencereyi açıp bağırın ondan daha iyi..
Bu aralarda AVEA Müslüm baba ve bi kız vardı kimdi o haırlayamadım şimdi reklamlarda onlarla bişeyler yapmaya çalışıyor ama boş iş reklamlarla müşteri tavlamaya çalışacaklarına kendilerini geliştirmeye çalışsalar ondan daha hayırlı olur...
Ama nedense Türkiye de büyük firmalar kendilerini geliştirip doğru düzgün müşterilerine hizmet vermek yerine müşterilerini yolup onları mağdur etmeyi düşünüyorlar... Yazık yani diyecek bişey yok...
Mesela VODAFONE daha önce Uzanların elindeyken tam bi sömürgeci şirketti eğer şu anda bu şirket TELSİM olarak kalmış olsaydı şimdi bu durumda olabilirmiydi???.. Malesef hayır ama adamlar şimdi ülkemizdeki tek hakim GSM operatörünü geride bırakmak üzereler...
Evet vodafone'u tebrik etmek lazım TELSİM gibi bi operatörü alıp turkcelle yarışır duruma getirdi belkide geçer turkcell'i...
ben mesela dağ köyde görev yapıyorum önceden turkcelle giriyordum nete 40 lira da veriyordum ..ama şimdi vodafone CEPNET kullanıyorum 8 lira limitsiz hemde turkcellden daha kaliteli bağlantısı var.