Yuh Be AVEA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yolcu66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yolcu66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 6313 Aslında uzun Zamandır AVEA İle İlgili bir cok yerde yazdım ama gercekten bu sefer insanın sabrını dneeyen bir avea var HATTIMIN kesildigini anlattıgım avea bana ilginc bir yaklasımla su cevabı verdi SAHA YETERSİZ SAHA PLANLAMALARIMIZ VAR Bekleyiniz nerede biliyomusunuz bu calısma yani yeni saha sorunu TÜRKİYENİN BASKENTİ ANKARADA Hani en cok konusturan oparetördünüz baskentte 3G yi bırakın 2G si bile yok ama MAZERET COK SAHA YETERSİZ :biggrin::biggrin:

HA BELKİ BİR AVEA YETKİLİSİ GÖRÜRDE DERDİME DERMAN OLUR: yolcu66@gmail.com msn mgerci umurlarında bile degil

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Son birkaç ayda "illallah" dedirtti bana da avea.
Avealıları diğer hattımdan aramaktan ve fatura sms'lerindeki rakamları görünce bunalıma girmekten sıkıldım.
Ve Cuma'dan itibaren "hoşçakal avea!"
Bir ay önce de abone merkezinden 3G modem satmışlardı yaşadığım bölgede full çeker diye. Bırakın 3G'yi Edge bağlantısında bile yolda bıraktılar.
Çok ucuza görüştürdüğünü iddia eden ama aynı zamanda hasta eden bir hat kullanmaktansa adam gibi konuşur parasını öderim.
En azından günde 5 defa "aradığınız aboneye ulaşılamıyor" mesajı duymaz beni arayanlar.. (ne kadar doluymuşum ya.. :) )

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
vodafone ;)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
azcık cekıyor die kazıgıda veriyor .
istanbul, ankara , balıkesir-edremit yolda giderkende şehir içinde2de sorun yaşamadım .
bir laf vardır toprak topragı gurbette ...... edermiş. avea, tcell iyi kazıklıyor..

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Valla abim vodafone kullanıyor çok memnun banada geç diyor ancak hayata trcelle bağlanmaya alıştım vazgeçemiyorum ya off ben ne takıntılı bir insanım :(

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
AVEA ya veda edip Vodafone a geçmekten çok memnunum. AVEA ile geçen günlerime yazık !...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla ben senelerdir turkcell kullanıyorum ve senelerdir de internet bağlantısını aktif bir şekilde kullanıyorum sorun yaşamadım o kadar dağ tepe bayır yaptım hiç sorun çıkarmadı :)

erton44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş bu avea kadar kazık bi operatör yok ne paketleri dogru düzgün zamanında acıyolar. nede sözlerinde duruyolar. 19 luk tarifeye 6 liraya sms paketi aldım mal geldi 240 lira :D yok sonrada sistemde sorun oluşmuşturda bi haltlar olmuşturda en iyisi vodafone..

f.yalcin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün oturdum bir güzel aveayla kavga ettim. sırf başka bir oparetörden arıyorum diye (ben böyle olduğunu düşünüyorum. no.mu taşımadan önce böyle olmuyordu çünkü) saatlerce müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun. üstelik bu süre faturanıza yansıyo. neyse 25. dk.nın sonun da bağlandım. jet kullanıyorum. 33 lira sabit olan faturam 45.50 gelmiş sebep nedir diyorum bana elime gelen faturadaki bilgileri okuyo. ben bunları zaten faturada görüyorum. insana embesil muamelesi yapıyolar. 1.5 o 2. bu derken sebepsiz bir sürü bindirmişler. hee birde asıl ilginci faturanızı ödemediğiniz zaman hattı kapatıyolar (3 gün geciktirdim) ödediğinizde açıyolar ama açma kapama ücreti alıyolar. :))) gecikme faizin anlarım o tamam ama taahütlü olan bi hattı bana haber vermeden niye kapatırsın????

daha sayacağım şeyy çok başka konular da var. velhasıl kelam ben AVEA YI (!) TÜM YÖNLERDEN İNSANLARA DUYURUCAK DİĞER PAYLAŞIM SİTELERİNDE DE KULLANABİLECEĞİM VİDEOLAR ARIYORUM LİNKLER VB.. PAYLAŞAN OLURSA SEVİNİRİM. EN AZINDAN SİNİRİM YATIŞIR.

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Turkcell o kadar da pahalı değil aslında. Gençfatura ile 30 TL'ye 300 dk + 3000 sms her yöne. Ayrıca Turkcell'e İskenderun'un merkeze 45 km uzak köyünde internete 3G ile bağlanıyorum. 6 yıldır kullanıyorum hattımı hiçbir sorun da yaşamadım. Faturam da 1 lira fazla gelmedi.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Dün Eskişehir-Ankara arasında hızlı trenle gelirken dağda tepede Avea 3G çekerken Ankara'nın göbeğinde 3G yok!? Adamlara mail atıyorum Hattımın 3G'sini iptal ettim Jetimide kapattıracam kullanamıyorum diye cevap olarak aradık size ulaşamadık diye cevap maili yolluyorlar :) çözüm tabiki yok!!! Ulaşsalardı olacaktı sanki...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çekme sorunu yok, Diğer operatörlere 1000 dk şebeki için 5000 DK sınırsız konuşma, her yöne 1000 mesaj, 1 GB internet... Turkcell 85 TL ;)

Ekrem Çukurca

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Avea zaman zaman sinir bozucu kapsama problemleri çıkarıyor. TUrkcell bu konuda daha iyi

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
En son 6 ay beni oyaladıktan sonra bende vodafone taşıdım hattımı. şimdilik rahatız

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben avea kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum.

Torukojin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trckcll =Pahalı
Avea =pahalı + çekim gücü Zayıf
Vodofone =Ucuz + bence en iyisi şimdili,k Saygılarımla...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Aysel ve aria bir hat oldular ama, ikisi bi adam olamamış belli ki:)

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merkezde kız arkadaşımın telefonu full çekiyor yarım saat arıyorum aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor yanına gittim hala aynı bu avea....

Acon

Asistan
Reaksiyon puanı
5
1. Tercihim Turkcell 2. Tercihim Vodafone

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çok uzun süredir Turkcell kullanıyorum ama Vodafone'ın kampanyaları ile kendisine sıcak bakmamı sağlıyor. geçsemmi düşünüyorum ama Turkcell'ide yarı yolda bırakmak istemiyorum :P

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
AVEA lı olacağınıza pencereyi açıp bağırın ondan daha iyi..

Bu aralarda AVEA Müslüm baba ve bi kız vardı kimdi o haırlayamadım şimdi reklamlarda onlarla bişeyler yapmaya çalışıyor ama boş iş reklamlarla müşteri tavlamaya çalışacaklarına kendilerini geliştirmeye çalışsalar ondan daha hayırlı olur...

Ama nedense Türkiye de büyük firmalar kendilerini geliştirip doğru düzgün müşterilerine hizmet vermek yerine müşterilerini yolup onları mağdur etmeyi düşünüyorlar... Yazık yani diyecek bişey yok...

Mesela VODAFONE daha önce Uzanların elindeyken tam bi sömürgeci şirketti eğer şu anda bu şirket TELSİM olarak kalmış olsaydı şimdi bu durumda olabilirmiydi???.. Malesef hayır ama adamlar şimdi ülkemizdeki tek hakim GSM operatörünü geride bırakmak üzereler...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şu Turkcell Her yerde Çekiyor yalanına inananlar bırakın artık bu yalana inanmayı!!!

internetci34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea bir ara 67 tl ye her yöne sınırsız tarifesi çıkarmıştı. Zaten avea olan hattımı o tarifeye taşımıştım.Bu bir kampanya değil tarifedir diye yırtınmışlardı heryerde.
Sonra ne oldu tahmin etmişsinizdir. 8 ay ya geçti ya geçmedi önce 3000 dakikaya düşürdüler o da yetmedi 72 kişi miydi ne sayıyı tam hatırlayamıyorum o kadar sayı değişik numarayı ararsan ondan sonrasını da ücretli yaptılar.
O da yetmedi yaklaşık 40 bin kişinin hattını kapattılar.150 tl ceza ödeyenin hattını açtılar.
Benim hattım kapanmamıştı ama o sinirle numaramı Turkcell e taşıdım. Bendeki şansa bakın İstanbul Tuzla da dükkanımda kör nokta varmış tam masamın olduğu yerde. Turkcell bazen çekiyor bazen çekmiyordu. Ben de Vodafona taşıdım numaramı ve yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Şu an Avea bana özel bedava tarife çıkarsa yemin ediyorum ki geçmem.(Onların da çok umrundadır zaten :D )
Avea'nın attığı o kazığı hiç unutmam ve insanlar bilsin istedim.