DMZMAli
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 90
Nedense yt hesabım otomatik yorum yazıyor anlamadım Google hesaptan hesaba giriş yapan benden başka cihazda yok napacağım
Ne yazıyor yorum olarak?Nedense yt hesabım otomatik yorum yazıyor anlamadım Google hesaptan hesaba giriş yapan benden başka cihazda yok napacağım
Hindi Bir şarkıya "güzel şarkı" yazılmışNe yazıyor yorum olarak?
türkçemi yazıyorHindi Bir şarkıya "güzel şarkı" yazılmış
Hyr başka bir diltürkçemi yazıyor
Google hesaba girdim Huawei bir cihaz var oda benim başka yok birisi girse zaten telefonumla doğrulama yapmalı .. ama yok bende yazmadım nasıl oluyor yaOtomatik olarak nasıl yazıyor ki? Başka birisi hesabını kullanıyor olmasın. Ama belli olurdu herhalde. Bir de Hint şarkısına öyle yazması da garip.
hangi dilHyr başka bir dil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google hesaba girdim Huawei bir cihaz var oda benim başka yok birisi girse zaten telefonumla doğrulama yapmalı .. ama yok bende yazmadım nasıl oluyor ya
senden başka giren görünmeyebilir ama sen yine de şifreni değiştir 2 faktörlü kimlik doğrulaması kullan.Nedense yt hesabım otomatik yorum yazıyor anlamadım Google hesaptan hesaba giriş yapan benden başka cihazda yok napacağım
Nasıl yapacağımBot atma sitesine fln giriş yapmış olmalısınız. Youtube tvden tüm cihazlardan çıkış yapın. Şifrenizi değiştirin. 2 faktörlü doğrulamayı açın.