Derextuces
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
evet arkadaşlar dün videodayken 120 fps alırken şimdi 40 45 fps yi geçmiyor ayarlar aynı nedeni ne olabilir
Bandicam crack mi?evet arkadaşlar dün videodayken 120 fps alırken şimdi 40 45 fps yi geçmiyor ayarlar aynı nedeni ne olabilir
evetBandicam crack mi?
O zaman indirdiğiniz yerden virüs bulaşmış ondan dolayı düşük performans alıyorsunuz, virüs taraması yaptırın.
nasıl yaptırıcamO zaman indirdiğiniz yerden virüs bulaşmış ondan dolayı düşük performans alıyorsunuz, virüs taraması yaptırın.
Malwarebytes kendi sitesinden For Windows indirip yaptırabilirsin.nasıl yaptırıcam
tarattım şimdi geçtimiMalwarebytes kendi sitesinden For Windows indirip yaptırabilirsin.
Free Antivirus 2024 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
Hiç virüs buldu mu?tarattım şimdi geçtimi
12 tane bişey demişti deseptainsmi ney hatırlamıyorum tam ne yazdığınıHiç virüs buldu mu?
Hepsini sildin mi?12 tane bişey demişti deseptainsmi ney hatırlamıyorum tam ne yazdığını
evetHepsini sildin mi?
ya geçmemiş yine 40 fpslerde takılıyoHepsini sildin mi?
action indirmeyi düşünüyorum ondada bu sorun yoktur dimi ?Hepsini sildin mi?
Bilmiyorum denemelisin.evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya geçmemiş yine 40 fpslerde takılıyo
action indirmeyi düşünüyorum ondada bu sorun yoktur dimi ?
sorun işlemci ghz kaynaklı olabilir işlemci ghz hızını söyleyinevet
ya geçmemiş yine 40 fpslerde takılıyo
action indirmeyi düşünüyorum ondada bu sorun yoktur dimi ?
3.07sorun işlemci ghz kaynaklı olabilir işlemci ghz hızını söyleyin
gayet normal bir değer aslında msi afterburner ile oyuna girdiğiniz zaman ghz hızını söyleyin oyunda düşüyor olabilir
anlamadığım şey geçen gün 120 fps di ama ondan sonraki gün fps düştü aynı işlemci hızıylagayet normal bir değer aslında msi afterburner ile oyuna girdiğiniz zaman ghz hızını söyleyin oyunda düşüyor olabilir