Sonra kanalım niye tutmadı diye ağlamasın.
parayla al kankam ozamancrack indirmedim hiç bişeyi indirmicem
Güzel konu hortlatmışsın ?filmora
davinci resolve ücretsiz versiyonuBaşlıkta Dediğim Gibi Youtube Kanalı Açacağım Gerekli Programları Söylermisiniz Ücretsiz Olmalı Video Düzenleme Ve Oyun Kaydetme Az Sistem İsteyen
kayıt için obs studio kullan.kayıt için windowsun oyun çubuğunu seçtim edit için camtasia 9 seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
way be ilk konum
Davinci resolve ücretsiz ve ücretli versiyon arasında hiç fark yok diyebilirim.davinci resolve ücretsiz versiyonu
kayıt için obs studio kullan.
işte ücretli versiyonuna bakıp bu ücretli demesin diye dedimDavinci resolve ücretsiz ve ücretli versiyon arasında hiç fark yok diyebilirim.
sınırsız kayıt mı var ücretsizdeişte ücretli versiyonuna bakıp bu ücretli demesin diye dedim
Ücretsiz.bi crackliem ya demi canım istedi nedense
shiden o ücretsiz mi
ücretsiz video edit programı davinci resolve. herhangi bir sınırlama yok. obs studio'da aynı ama edit için değil kayıt içinobsde sorun var roblox kayıt ederken ben kısayıllardan f12 ayarladım f12 basıyom 5sn kaydediyo düzgün kaydetsede kasıyo donuyo
sınırsız kayıt mı var ücretsizde
Anlamadım ?Güzel konu hortlatmışsın ?
Konu çok eski ya o yüzden dedim.Anlamadım ?
yotober olcakBaşlıkta Dediğim Gibi Youtube Kanalı Açacağım Gerekli Programları Söylermisiniz Ücretsiz Olmalı Video Düzenleme Ve Oyun Kaydetme Az Sistem İsteyen
OpenShot video editor programını da tavsiye ederimVideo çekmek için:Bandicam yada OBS Studio kullanabilirsin (Bandicamın 2 sürümü var biri ücretli biri ücretsiz)
Videoyu düzenlemek vb işler için Camtasia Studio'yu kullanabilirsin
OpenShot + OBS size yetecektircamtasia 9 ve win oyun çubuğu seçtim
kanal linki atarmısın?çoktaaan açtım kanalı 15 abone anca oldum