Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar firefoxu kullanıosanız onunn "downloadhelper" adlı eklentisini bi kurun süper bişi youtubedan başka bi kaç sitede denedim ve oldu hatta genelde flv uzantılı olarak indirdiğiniz dosyaları mpeg gibi formatlara da çevirebiliyorsunuz. öneririm.
Arkadaşlar ben Orbit'i kullanıyorum hem Türkçe bir download yöneticisi (Flashget gibi) hemde YouTube Video Google MetaCafe Vimeo ... gibi video sitelerinden tek tıkla .flv video indiriyor ben onu tavsiye ederim.
eğer Firefox 3 kullanmıyorsan bence de en iyisi real player plugin ama maalesef FF3 ile uyumlu değil.
bilgisayarında Total Video Converter tarzı bir çeviri programı varsa Real Player kadar kaliteli ve FF3 ile uyumlu var Sothink'i (eklenti halinde ve flv. olarak indiriyor.) öneririm.
ben tubehunter kullanıyorum biçok siteden video yu istediğin formatta indirebiliyo bunun haricinde bide Sothink Web Video Downloader bu program var buda biçok siteden indirebiliyo ama sadece video olarak