Youtube'den video indirmek için eklenti.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ff 4.sürümünü kullanıyorum.youtubedan video nasıl indirebilirim.bunun için eklenti varmı.teşekkür ederim.

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bende chrome icin site farketmeden oynayan bütün flash videoları indirebilecek ve dahada önemlisi videonun direk URL'sini gösterebilecek bi eklenti ariyorum ama ne kadar aradiysam bulamadim. Eklentiyi de gectim şöyle tarayiciya kendini entegre edecek bi program yokmudur acaba? idman'dan baska. kısacasi maxthon tarayicisinda olan özelliğin bi benzerini bulamazmıyız ustalar?

Jy

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Scriptler güzel ve daha sade, eklentinin yerine 2. verdiğini kullanacağım :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
SDN farkı.teşekkür ederim.sadece youtube içindi.
cevaplayan herkese teşekkür.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@Speedy
Chrome için ben de çok aradım bulamadım, inşallah biri çıkar bi eklenti söyler :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
bende chrome icin site farketmeden oynayan bütün flash videoları indirebilecek ve dahada önemlisi videonun direk URL'sini gösterebilecek bi eklenti ariyorum ama ne kadar aradiysam bulamadim. Eklentiyi de gectim şöyle tarayiciya kendini entegre edecek bi program yokmudur acaba? idman'dan baska. kısacasi maxthon tarayicisinda olan özelliğin bi benzerini bulamazmıyız ustalar?
Jy

@Speedy
Chrome için ben de çok aradım bulamadım, inşallah biri çıkar bi eklenti söyler :)

Chrome için eklenti bilmiyorum ama şu yöntemi deneyebilirsiniz.
Belki uzun gelebilir ama sonuç kesin :)

Videonun olduğu bölümde sayfa kaynağını göster diyerek kaynağın içinden videonun urlsini alabilirsiniz.

ya da hepsini boşvererek

Hemen Firefox'a geçebilirsiniz :D

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
benim kadar aramamıssındır usta :) eminim eklenti olmadigina ama bi program illaki olmalı bakalım. idman, real player falan entegre oluyo ama tam istedigim sey bunlar değil. yinede saolun saygılar.

ff beni chromedan vazgeciremez ama ilaa video icin tarayici degistireceksem bu tarayici tas gibi calısan maxthon olur :)

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
flashgot eklentisini öneririm sadece video değil her türlü medyayı indirebilirsin

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
benim kadar aramamıssındır usta :) eminim eklenti olmadigina ama bi program illaki olmalı bakalım. idman, real player falan entegre oluyo ama tam istedigim sey bunlar değil. yinede saolun saygılar.

ff beni chromedan vazgeciremez ama ilaa video icin tarayici degistireceksem bu tarayici tas gibi calısan maxthon olur :)

Bu kadar ciddiye alacağını bilsem söylemezdim.:D
Demem o ki eklenti olmasa bile bu yöntem çok işe yarıyor yapman gereken sadece kaynağı görüntülemek ve dosya uzantısını aratmak flv,mp4...vs

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
IDM varken neden eklenti arıyorsunuz ilginç. :D

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
valla şimdi indirdim aynen dediğim gibi malware olarak algıladı ve engelledi avast