Rüstembey
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
ff 4.sürümünü kullanıyorum.youtubedan video nasıl indirebilirim.bunun için eklenti varmı.teşekkür ederim.
bende chrome icin site farketmeden oynayan bütün flash videoları indirebilecek ve dahada önemlisi videonun direk URL'sini gösterebilecek bi eklenti ariyorum ama ne kadar aradiysam bulamadim. Eklentiyi de gectim şöyle tarayiciya kendini entegre edecek bi program yokmudur acaba? idman'dan baska. kısacasi maxthon tarayicisinda olan özelliğin bi benzerini bulamazmıyız ustalar?
![]()
@Speedy
Chrome için ben de çok aradım bulamadım, inşallah biri çıkar bi eklenti söyler![]()
benim kadar aramamıssındır ustaeminim eklenti olmadigina ama bi program illaki olmalı bakalım. idman, real player falan entegre oluyo ama tam istedigim sey bunlar değil. yinede saolun saygılar.
ff beni chromedan vazgeciremez ama ilaa video icin tarayici degistireceksem bu tarayici tas gibi calısan maxthon olur![]()
İDM ile indiriyorduk ne güzel her türlü siteden. Firefox 4 le uyumlusu yok galiba.![]()
idm sürümünüzü yenileyin arkadaşlarben de sorun yok
![]()
Malware olarak algıladı avast bunu
---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:46 ----------
malware olarak algıladı avast bunu
Abi tamamen türk olan http://www.youtubeyukleyici.com/ dan istediğin videoyuyu indirebilirsinvalla şimdi indirdim aynen dediğim gibi malware olarak algıladı ve engelledi avast