Youtube'de gelişemiyorum ??

ÖzgürEraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim ben 16 yaşındayım ve 100 gündür aralıksız video atıyorum (günlük) ama bir türlü gelişemiyorum sebep ?

abonem 950 aslına abone önemli değil abone izlenme getirmez izlenme abone getirir ve ben nasıl gelişe bilirim ? oyun katagorisi (minecraft pvp) yakında zulaya çevireceğim bana öneriniz nedir gelişmem için ?
cooltext264814749554800.png

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Birisinin oynadığı oyuna bakana kadar, oyuna girip kendim oynarım eğlenirim.

Millet yeni bilgiler ve haberler almak isterken senin oyun videolarına aşşağı yaş kategorilerinde olan birileri bakabilir.

Ben oyun hakkında herhangi bilgiye bakmak isterken ingilizce gameplay diye aratırım maksimum 2 oyun oynanışına 5 dakikalığına incelerim zevkime uyumlumu diye.

Hoşuma giderse indirip oynarım. Yoksa seri seri videoya bakmayı sevmem. Videoya bakacağım zamanım yok o zamana başka şeyler tecrübe edinirim.

originalldesi

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Oyun videoları çektiğin için gelişmen çok zor yani YouTube'da yıllardır oyun videoları çeken insanların bile abone sayılarını ve izlenmelerini görüyorsundur onlar bile hala hak etmedikleri yerde mesela; PintiPandaTV,EasterGamerstv,Beril Sergün gibi ya konsepti değiştirebilirsin ya da oyunu hem YouTube hemde Twitch'e taşıyabilirsin benim tavsiyem 16 yaşında olduğun için bu işleri bırakıp okula harcaman zamanını çünkü YouTube bir yere gitmiyor ileride yapabilirsin ama okulu zor elinde ki şansları değerlendir :) Ben de 16 yaşındayım bu arada :)

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Benimde önerim okul okuma sakın.
Ticaret yap biryer işlet biznesini büyüt sonra Üni okuyanları eşşek gibi çalıştır.

Şimdiki müdürler okudumu sanıyorsun?
Geleneği bozma derim.

Paran olması için ya okuyup kızıldan değerli zamanını üni yollarında harcayarak sonda işyerinde asgari ücrete köle olarak çalışacaksın.

Yadaki okumayıp zamanını Ticaretle değerlendirip okuyanları Köle gibi çalıştıracaksın. Parada başından aşşağı süzülecek.

Yaşamın gerçekleri işte budur acıda olsa.
Bu arada 25 yaşına girdim okumadığıma pişman değilim okusaydım belki bundanda geri kafalı olurdum eminim. Dünya görüşü biraz önemli.

originalldesi

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Benimde önerim okul okuma sakın.
Ticaret yap biryer işlet biznesini büyüt sonra Üni okuyanları eşşek gibi çalıştır.

Şimdiki müdürler okudumu sanıyorsun?
Geleneği bozma derim.

Paran olması için ya okuyup kızıldan değerli zamanını üni yollarında harcayarak sonda işyerinde asgari ücrete köle olarak çalışacaksın.

Yadaki okumayıp zamanını Ticaretle değerlendirip okuyanları Köle gibi çalıştıracaksın. Parada başından aşşağı süzülecek.

Yaşamın gerçekleri işte budur acıda olsa.
Yanlış düşünüyorsun.
-------------
Her insan hatasının farkına varır er yada geç bekliyorum burada gördüğün her kişiye "OKU" diyeceğin zamanları :)

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Okuduğu zamana kadar ticaret geliştirirse eğer Üni Müni boş işler kardeşim.

Beni anlamanız için zamanınıza hele var diyorum. :)

ÖzgürEraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Okulu bıraktım. ve bilgiseyar özeliklerim çok kötü minecraft zula wolfteamdan başka bir şey kaldırmıyor :/ hayat şartları el vermiyor ve yeni bilgiseyar almam imknsız. VİDEOLARIDA ZTN 20 25 30 FPS ARASI ÇEKİYORUM

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Okulu bıraktım. ve bilgiseyar özeliklerim çok kötü minecraft zula wolfteamdan başka bir şey kaldırmıyor :/ hayat şartları el vermiyor ve yeni bilgiseyar almam imknsız. VİDEOLARIDA ZTN 20 25 30 FPS ARASI ÇEKİYORUM
Tek derdin pc olsa gerek.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
" Şebeklik " yapmadigin sürece oyun vıdeolariyla bir yere gelmen zor. Gerçi nice sayıda kaliteli içerik üretenlerde aynı dertten muzdarip .

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Skyrim video'su çek, Warframe video'su çek, Paladins çek, rehberler özellikle.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Şöyle anlatayım, bazı oyunların bir kitlesi var ve bu kitle Youtube'da o oyunun video'larını çeken her kanalı izleme potansiyeline sahip. Misal bir Skyrim hayranı olarak sadece Skyrim video'ları çekiyor diye, sadece Warframe video'su çekiyor diye izlediğim kanallar var. Adam açıkça diyor, ben Warframe'den başka oyun çekmeyeceğim. Geçmişte denedim ama yemedi. Kimse izlemiyor. Beni izleyen, çektiğim oyun için izliyor, başka oyun çeksem bu kadar izlenme olmazdı diyor. Path of Exile da fena olmayabilir. Ama oyundan eğlenmen lazım ki rehber hazırlayacak yada iyi bir gameplay çekebilecek kadar oyunu derin öğrenebil. Skyrim'i sevmeden biraz havanı alırsın rehber video'su çekmeye kalkarsan misal :D Yeterince derin bilmezsen oyunu sadece güler millet :P

---- Mesajlar birleştirildi ----

Misal geçen gün Plague Inc çeken bir Twitch kanalının baya izleyicisi vardı, bu oyunun yayınını yapan tek kişi idi. Yanlış hatırlamıyorsam BoşlukTV idi.

Son düzenleme: