Youtubeda Video izlerken sorun yaşıyorum?

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar iki sorun ile karşılaştım nedendir bilmiyorum. Bu arada kullandığım tarayıcı Opera. Youtube sitesinden izlerken tam ekranda böyle oluyor. - Bu olay hep vardı fakat diğer olay bugün oldu internette bulamadım foruma yazayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim

2. sorun Diğer olayda eğer shiftdelete sitesindeki haberde youtube videosu varsa böyle oluyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekli dosyalar

• youtube sorun.PNG
    youtube sorun.PNG
    1.1 MB · Görüntüleme: 437

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ben sorunu anlayamadım. Bendede bazı videolarda tam ekran olmuyor.Adres çubuğu ve alt kısım gözüküyor.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
En son versiyondan mı izliyorsun ? Operadan yazıyorum, sıkıntı yok. HTLM5'ı zaten kullanıp kullanmadığını video'ya sağ tıklayarak bulabilirsin. Eğer öyle bir şey yoksa;

YouTube

Adresinden ayarlama yapabilirsin.

Screenshot from 2016-08-16 15-24-20.png

Screenshot from 2016-08-16 15-24-48.png

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
En son versiyondan mı izliyorsun ? Operadan yazıyorum, sıkıntı yok. HTLM5'ı zaten kullanıp kullanmadığını video'ya sağ tıklayarak bulabilirsin. Eğer öyle bir şey yoksa;

YouTube

Adresinden ayarlama yapabilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 8796

Ekli dosyayı görüntüle 8795

En son versiyon indirdim yükledim zaten son sürümdü fakat senin izlediğin videoyu açtım yine alt ve üstten siyah çizgi var ve tam ekran hissini kaybediyor dediğin adresten baktım destekliyor ve hepsi işaretli hatta flash player sildim yine yükledim java yine yükledim fakat tam boyut yok kırpılmış izliyorum

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Normalde mouse'un hareketsiz kalması durumunda kaybolması gerekir. Tam ekrana gelince 1 kere tıklar mısın ? Bu video'yu duraklatacak, devam ettir ve fareyi köşelerden uzak bir yere götür, kaybolması lazım. Bazı sitelerde video izlerken o panel gidiyor ama mouse kaybolmuyor bende de. Opera'dan mı, siteden mi emin değilim.

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
benim sorunum videonun üzerindeki yazı veya alt panelde olana durdur ses ayarı kalite değil onlar gittikten sonra altta ve üstte kalan boşluklar