@DN@N
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Bu yapılan yorumlardan bir derleme :
* Çikitana kurban ne guzel okuyosun helal ustat!
*Bu millet kuşum aydın gibi bir......seyrediyor.ajdar en azından makine mühendisi bırakın seyretsinler.
*Yeter artık uyuyamıyorum çikita diye rüyalarıma girdin yeter artık defol git yalvarırım ekvator a git çikita muzlarla yaşa yeter lan nefret ediyorum senden
*Muzlara yazik be
*Türk müziğinin yeni yol göstericisi, önder, müzisyen sanatçı filozof hepsi bu adamda. çikka çikka çikka
*Çakkıdı'dan şarkı var muzdan niye olmasın, eğer İsmail YK yapsaydı bu şarkıyı eminim herkesin diline takılırdı.
*What the f.**k is that?
*öpülen kızdaki ifade süper "anlaşmamızda yoktu bu ajdarrr"
*Super super super.... devamini bekliyoruz efendim... dimes meyve suyunada bir sarki istiyorum ajdardan... babam biraz para kazanir belki )))
*Abi korkunc l**
*Absürd pop müziğin yeni kraliçesi ajdar yürü be
*Küçükken, inşaata topu kaçanlardan...
*Başarılı bir çalışma..takdir gerekir
*Turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup kısmını anladım da, e be ajdar, grup olalım grup ne demek ul**?
*Ajdar...........o nasıl saç traşı
*Bu adamı bulup hiçbirşey söylemeden dövüceksin sonra yine hiçbirşey söylemedn gideceksin
*Bunla ben aynı otobüse binmiştim bi de okula giderken, orda dövmek lazımdı aslında.
*Dünyalar güzeli boğazın gördüğü en büyük felaket...
*Kardeşim bu adam yüzünden makina mühendisiyim demeye utanır oldu yaw neyse ajdar bile ne kızlar götürüo bu arada
*Burdan bütün manavları göreve çağırıyorum.bi el atsınlar şu adama!ulan cümle zerzavattan tiksindim be!
*Galiba kusucammm.biri şunu durdursunn
*This is a m**
*Şahin k. ya vermek lazım bunu
*O el hareketleri ne allah b..... versin emi
*Evrimini tamamlamamis
*Boyun devrilsin.
*Elemanın yaşama sevinci çok görmeyin...
*Tüylerim diken diken oldu...
*Ajdar o muzlar..... .....
*Başarılı bir klip.. ama daha iyi olabilirdi.. kordinasyon güzel olmuş. sözler de yeterince güzel, klibin denizin ortasında çekilmesi ilginç bir hava katmış klibe... tebrik ediyorum..... k****n ajdarını , umarım en yakın zamanda o tekne direğiyle beraber.... girer.. muzlar da eşantiyon
ok gibisin ok ok, sok .... muzları sok sok
*Hey güzel Allah'ım,yaratıyosun,bi de takip et...
*Ajdar, eurovizyona tek geçerim seni..
*L** sırf sana küfür edip rahatlamak için üye oldum oh bee
*Zirveye oynar.
*Ajdar sen eşcinselmisin ?
*Olm bu adam nası bu hale gelmiş merak ediyorm. Profilden kafatasına dikkat edersek at tepme vakası da var galba
*Geberrr ajdarr yaa geberrrr hay .... bu yarım mılyon kez ızlenmıss yaa
İ*** YÜcesi Or..... Kralı Eyy Yüce Ajdar!!!
Senın IQ Nu Olcsek Eksilerde Cıkar Mı Acaba...
Bu Şarkı Benden Sana Hediye
İsmail YK-Allah Belanı Versin
*Ajdar sen bizim herŞEYimizsin
*Arkadaşlar ajdarın yeni şarksı (seninle mehtapta)adlı klibi bu ay içinde çekecekmiş haberiniz ola
*Bu sarki sevgili ortağım Volkana gelsin.
*Arkadaşlar ajdar şuan show tvde çarkıfelekde şu saçına bakın ya
*Snap gitar solosunda sinek yakalama hareketi.
Bu şaheserin başarısının temelindeki giz burada
*Ajdar supersın bı de rap işine girsen super olacak şapşup
* Çikitana kurban ne guzel okuyosun helal ustat!
*Bu millet kuşum aydın gibi bir......seyrediyor.ajdar en azından makine mühendisi bırakın seyretsinler.
*Yeter artık uyuyamıyorum çikita diye rüyalarıma girdin yeter artık defol git yalvarırım ekvator a git çikita muzlarla yaşa yeter lan nefret ediyorum senden
*Muzlara yazik be
*Türk müziğinin yeni yol göstericisi, önder, müzisyen sanatçı filozof hepsi bu adamda. çikka çikka çikka
*Çakkıdı'dan şarkı var muzdan niye olmasın, eğer İsmail YK yapsaydı bu şarkıyı eminim herkesin diline takılırdı.
*What the f.**k is that?
*öpülen kızdaki ifade süper "anlaşmamızda yoktu bu ajdarrr"
*Super super super.... devamini bekliyoruz efendim... dimes meyve suyunada bir sarki istiyorum ajdardan... babam biraz para kazanir belki )))
*Abi korkunc l**
*Absürd pop müziğin yeni kraliçesi ajdar yürü be
*Küçükken, inşaata topu kaçanlardan...
*Başarılı bir çalışma..takdir gerekir
*Turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup kısmını anladım da, e be ajdar, grup olalım grup ne demek ul**?
*Ajdar...........o nasıl saç traşı
*Bu adamı bulup hiçbirşey söylemeden dövüceksin sonra yine hiçbirşey söylemedn gideceksin
*Bunla ben aynı otobüse binmiştim bi de okula giderken, orda dövmek lazımdı aslında.
*Dünyalar güzeli boğazın gördüğü en büyük felaket...
*Kardeşim bu adam yüzünden makina mühendisiyim demeye utanır oldu yaw neyse ajdar bile ne kızlar götürüo bu arada
*Burdan bütün manavları göreve çağırıyorum.bi el atsınlar şu adama!ulan cümle zerzavattan tiksindim be!
*Galiba kusucammm.biri şunu durdursunn
*This is a m**
*Şahin k. ya vermek lazım bunu
*O el hareketleri ne allah b..... versin emi
*Evrimini tamamlamamis
*Boyun devrilsin.
*Elemanın yaşama sevinci çok görmeyin...
*Tüylerim diken diken oldu...
*Ajdar o muzlar..... .....
*Başarılı bir klip.. ama daha iyi olabilirdi.. kordinasyon güzel olmuş. sözler de yeterince güzel, klibin denizin ortasında çekilmesi ilginç bir hava katmış klibe... tebrik ediyorum..... k****n ajdarını , umarım en yakın zamanda o tekne direğiyle beraber.... girer.. muzlar da eşantiyon
ok gibisin ok ok, sok .... muzları sok sok
*Hey güzel Allah'ım,yaratıyosun,bi de takip et...
*Ajdar, eurovizyona tek geçerim seni..
*L** sırf sana küfür edip rahatlamak için üye oldum oh bee
*Zirveye oynar.
*Ajdar sen eşcinselmisin ?
*Olm bu adam nası bu hale gelmiş merak ediyorm. Profilden kafatasına dikkat edersek at tepme vakası da var galba
*Geberrr ajdarr yaa geberrrr hay .... bu yarım mılyon kez ızlenmıss yaa
İ*** YÜcesi Or..... Kralı Eyy Yüce Ajdar!!!
Senın IQ Nu Olcsek Eksilerde Cıkar Mı Acaba...
Bu Şarkı Benden Sana Hediye
İsmail YK-Allah Belanı Versin
*Ajdar sen bizim herŞEYimizsin
*Arkadaşlar ajdarın yeni şarksı (seninle mehtapta)adlı klibi bu ay içinde çekecekmiş haberiniz ola
*Bu sarki sevgili ortağım Volkana gelsin.
*Arkadaşlar ajdar şuan show tvde çarkıfelekde şu saçına bakın ya
*Snap gitar solosunda sinek yakalama hareketi.
Bu şaheserin başarısının temelindeki giz burada
*Ajdar supersın bı de rap işine girsen super olacak şapşup