YouTube'da AjdaR'a YapıLan YorumLar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @DN@N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu yapılan yorumlardan bir derleme :
* Çikitana kurban ne guzel okuyosun helal ustat!
*Bu millet kuşum aydın gibi bir......seyrediyor.ajdar en azından makine mühendisi bırakın seyretsinler.
*Yeter artık uyuyamıyorum çikita diye rüyalarıma girdin yeter artık defol git yalvarırım ekvator a git çikita muzlarla yaşa yeter lan nefret ediyorum senden
*Muzlara yazik be
*Türk müziğinin yeni yol göstericisi, önder, müzisyen sanatçı filozof hepsi bu adamda. çikka çikka çikka
*Çakkıdı'dan şarkı var muzdan niye olmasın, eğer İsmail YK yapsaydı bu şarkıyı eminim herkesin diline takılırdı.
*What the f.**k is that?
*öpülen kızdaki ifade süper "anlaşmamızda yoktu bu ajdarrr"
*Super super super.... devamini bekliyoruz efendim... dimes meyve suyunada bir sarki istiyorum ajdardan... babam biraz para kazanir belki )))
*Abi korkunc l**
*Absürd pop müziğin yeni kraliçesi ajdar yürü be
*Küçükken, inşaata topu kaçanlardan...
*Başarılı bir çalışma..takdir gerekir
*Turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup kısmını anladım da, e be ajdar, grup olalım grup ne demek ul**?
*Ajdar...........o nasıl saç traşı
*Bu adamı bulup hiçbirşey söylemeden dövüceksin sonra yine hiçbirşey söylemedn gideceksin
*Bunla ben aynı otobüse binmiştim bi de okula giderken, orda dövmek lazımdı aslında.
*Dünyalar güzeli boğazın gördüğü en büyük felaket...
*Kardeşim bu adam yüzünden makina mühendisiyim demeye utanır oldu yaw neyse ajdar bile ne kızlar götürüo bu arada
*Burdan bütün manavları göreve çağırıyorum.bi el atsınlar şu adama!ulan cümle zerzavattan tiksindim be!
*Galiba kusucammm.biri şunu durdursunn
*This is a m**
*Şahin k. ya vermek lazım bunu
*O el hareketleri ne allah b..... versin emi
*Evrimini tamamlamamis
*Boyun devrilsin.
*Elemanın yaşama sevinci çok görmeyin...
*Tüylerim diken diken oldu...
*Ajdar o muzlar..... .....
*Başarılı bir klip.. ama daha iyi olabilirdi.. kordinasyon güzel olmuş. sözler de yeterince güzel, klibin denizin ortasında çekilmesi ilginç bir hava katmış klibe... tebrik ediyorum..... k****n ajdarını , umarım en yakın zamanda o tekne direğiyle beraber.... girer.. muzlar da eşantiyon
ok gibisin ok ok, sok .... muzları sok sok
*Hey güzel Allah'ım,yaratıyosun,bi de takip et...
*Ajdar, eurovizyona tek geçerim seni..
*L** sırf sana küfür edip rahatlamak için üye oldum oh bee
*Zirveye oynar.
*Ajdar sen eşcinselmisin ?
*Olm bu adam nası bu hale gelmiş merak ediyorm. Profilden kafatasına dikkat edersek at tepme vakası da var galba
*Geberrr ajdarr yaa geberrrr hay .... bu yarım mılyon kez ızlenmıss yaa
İ*** YÜcesi Or..... Kralı Eyy Yüce Ajdar!!!
Senın IQ Nu Olcsek Eksilerde Cıkar Mı Acaba...
Bu Şarkı Benden Sana Hediye
İsmail YK-Allah Belanı Versin
*Ajdar sen bizim herŞEYimizsin
*Arkadaşlar ajdarın yeni şarksı (seninle mehtapta)adlı klibi bu ay içinde çekecekmiş haberiniz ola
*Bu sarki sevgili ortağım Volkana gelsin.
*Arkadaşlar ajdar şuan show tvde çarkıfelekde şu saçına bakın ya
*Snap gitar solosunda sinek yakalama hareketi.
Bu şaheserin başarısının temelindeki giz burada
*Ajdar supersın bı de rap işine girsen super olacak şapşup

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ya varya öldümmmmmmm harika bi paylaşım bu yaaa emeğine sağlık çok tşkler
koptum ben burda ay bide demezlermi ''muzlara yazık be'' die :D :D :D koptuummm

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
emeğine sağlık :D :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
küfürlü yorumlar nerede :}

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
abi dimese yaz demesi felan acar yaaa bu yorumlar çok manyap

Başarılı bir klip.. ama daha iyi olabilirdi.. kordinasyon güzel olmuş. sözler de yeterince güzel, klibin denizin ortasında çekilmesi ilginç bir hava katmış klibe... tebrik ediyorum..... koduumun ajdarını , umarım en yakın zamanda o tekne direğiyle beraber.... girer.. muzlar da eşantiyon

burda koptum ya...

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0

adamın uye olası gelıo

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
*Şahin k. ya vermek lazım bunu :D

doğru demiş

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
*Yeter artık uyuyamıyorum çikita diye rüyalarıma girdin yeter artık defol git yalvarırım ekvator a git çikita muzlarla yaşa yeter l** nefret ediyorum senden
:D:D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
*Yeter artık uyuyamıyorum çikita diye rüyalarıma girdin yeter artık defol git yalvarırım ekvator a git çikita muzlarla yaşa yeter l** nefret ediyorum senden
ne tuhaf nefret bile edemiyorum:helpsmilie:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aynen ya gidip onları hangi cehennemdeyseler bulacaksın ve bunun gibi birçoğunu yanına da 7-8 arkadaşını alıcan hatta SDNcek gideriz bir güzel bunu ve bunun gibileri dövecen tam olacak şuan içimden kafasını koparasım geliyor.Mouseumla kesecem boğazını.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
abi dimese yaz demesi felan acar yaaa bu yorumlar çok manyap

Başarılı bir klip.. ama daha iyi olabilirdi.. kordinasyon güzel olmuş. sözler de yeterince güzel, klibin denizin ortasında çekilmesi ilginç bir hava katmış klibe... tebrik ediyorum..... k**** ajdarını , umarım en yakın zamanda o tekne direğiyle beraber.... girer.. muzlar da eşantiyon

burda koptum ya...

Kopulmayacak gibi değil. :D

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Turp gibiyim turp turp şurup gibiyim şurup kısmını anladım da, e be ajdar, grup olalım grup ne demek u***?

zuhahahah:D:D:D

paylaştıgın için sağol kardeş :D hepsi birbirinden güzel :D

attigo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu adamı bulup hiçbirşey söylemeden dövüceksin sonra yine hiçbirşey söylemedn gideceksin
ahahah

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
*Hey güzel Allah'ım,yaratıyosun,bi de takip et...
*Ajdar, eurovizyona tek geçerim seni..
*Zirveye oynar.
*Ajdar sen eşcinselmisin ?

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet. Adam berbat şarkı söylüyor ama birine hakaret edilip insanlığı ile dalga geçilmesi SDN Forum üyelerinin de çok hoşuna gidiyor galiba. Bu konu SDN'ye yakışmıyor bence.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Evet. Adam berbat şarkı söylüyor ama birine hakaret edilip insanlığı ile dalga geçilmesi SDN Forum üyelerinin de çok hoşuna gidiyor galiba. Bu konu SDN'ye yakışmıyor bence.

Yakışıp yakışmama meselesi değil. Hakaret meselesi hiç değil. Kendisi de bunları istemiyor mu zaten. Gerçekten Hiperstar olmayı mı bekliyor :D Her millette bir ajdar olmalı ki eksiğimizi görelim :)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
o değil de youtubeta her videonun altında acaip acaip küfürler var, konu ne olursa olsun, nedir bu küfür merakı bu kadar anlamadım..

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yakışıp yakışmama meselesi değil. Hakaret meselesi hiç değil. Kendisi de bunları istemiyor mu zaten. Gerçekten Hiperstar olmayı mı bekliyor :D Her millette bir ajdar olmalı ki eksiğimizi görelim :)

SDN forum her kültür seviyesinden insana hitap etmek zorunda tabi. Haklısınız. Buyrun hakaret edin o zaman. Bu başlıktan çıkayım en iyisi.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ajdarı çok iyi anlatmış yorumlar..
Neyse ki o günler geride kaldı.

t-c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tamam klip ve şahıs insan sinirlerini bir hayli zorluyor ama gözünüzü çok yakın bir zamana 90 lı yıllara çevirin bunun gibi onlarca şarkı göreceksiniz ki ozaman o şarkıları ciddi ciddi dinleyen embesiller vardı en basidi ben sizin babanızım diye başlayan veya doktor erol bey ve daha nicesi açın youtube da dinleyin ajdar sadece bu durumda bu şarkıyı 15 yıl önce çıkarmış olsaydı okadar eleştirilmeyecekti allah belasını versin onunla aynı zamanda yaşamak bile dert ama gerçekleri görün

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ajdar gibi bir sanatçıya haksızlık ediyorsunuz buna hakkınız yok ! :devil2::hammer::cursing::thumbdown: michael jackson la tarkanı aynı kefeye koyabilecek insanların yaşadığı bir memlekete ajdar fazla lüks bence hakettiğiniz bu aldığınız bu kimse ağlamasın şimdi