Youtube'a süresiz erişim yasağı geldi :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi, terör örgütü PKK'nın propaganda görüntülerinin yer aldığı gerekçesiyle video paylaşım sitesi YouTube'a süresiz erişim yasağı getirdi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, YouTube.com'da yayınlanan terör örgütü PKK'nın silahlı görüntülerini içeren 4 dakika 41 saniyelik video görüntüleri için suç duyurusnda bulundu.

Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada sitenin yayınlarının süresiz olarak durdurulmasın akarar verildi.

Karar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile YouTube'un İstanbul temsilciliğine gönderildi.

Ankara 12'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nce bir hafta önce YouTube'a konulan yasak, söz konusu videoların siteden çıkartılmasıyla kaldırılmıştı.

Ancak 16 ocakta Sivas 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi tarafından konulan yasak yürürlüğe girdiği için siteye erişimin engellenmesine devam edilmişti.

Daha sonra erişim sağlanmaya başlanan siteyle ilgili olarak bir başka erişim yasağı kararının da İstanbul Nöbetçi 1'nci Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Atatürk'e hakaret içeren görüntüler nedeniyle 19 ocakta verildiği öğrenildi.

Son alınan kararın uygulamaya geçip geçmeyeceği henüz bilinmiyor.

Kaynak: CNNTurk

serdarselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir sürü video paylaşım sitesi var. hepsini mi yasaklayacaklar. çok zor!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
o videoları koyanları niye yakalamıyorlar? böyle yasaklamak daha kolay değil mi? o.O

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Saçmalıkta üstümüze yok. Çocuk oyuncağı mı bu site engellemek be ?

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
OmerCaqatay dedi ki:
Saçmalıkta üstümüze yok. Çocuk oyuncağı mı bu site engellemek be ?

öyleymiş, değilsede olmuş yani. Geçen haftadan bu yana 3. engelleme olacak bu ve sanırım son engelleme...

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ankara x. ağır ceza mahkemesi, sivas x. ağır ceza mahkemesi, erzurum x. agır ceza mahkemesi... hayırdır noluyo_?? Türkiye'yi mi dolaşıyolar_?? direk yakalasalar yha video yu koyanları :@ çok mu zor ??? :^)

sahmaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aç kapa aç kapa artema.
Yalama oldu youtube.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kapandıda neden bende açılıyor :) Süresizce erişebiliyorum hemde :) İnternet sayfaları ağır ceza mahkemelerinde yargılanıyor gerçekten bir an ne yaptı bunlar diye düşündüm,zaten tek ve en ağır ceza kapama değil mi :) Dua edelim de karakollara vermesinler internet sayfası kapama yetkisini.Benim mahallemin yutupu açık senin ki kapalı :)

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kriptograf dedi ki:
Kapandıda neden bende açılıyor :) Süresizce erişebiliyorum hemde :) İnternet sayfaları ağır ceza mahkemelerinde yargılanıyor gerçekten bir an ne yaptı bunlar diye düşündüm,zaten tek ve en ağır ceza kapama değil mi :) Dua edelim de karakollara vermesinler internet sayfası kapama yetkisini.Benim mahallemin yutupu açık senin ki kapalı :)

Yasak geldi ancak karar daha yürürlüğe girmedi. O yüzden şu an açık olması normal gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...