• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Youtube'a neden giremiyorum ?

rower

Asistan
Defalarca çerezlerimi temizledim mozilla chrome ve iexplorer'dan girmeye calışıyorum ama youtube'a giremiyorum işin kötü tarafı her hangi bir hatada almıyorum Yardımcı olabilecek varmı ?:thumbdown:

girmiyor beyler çok zorluyor ama girmiyor dün akşamdan beri nette sorun var dün bir düşüş oldu msnde toplu konuşma yapıyordum konuşmadaki herkes aynı andan netten düştü ve msnde olan diğer arkadaşlarımda ondan sonra nette bir sıkıntı TTnet sorumlusu arkadaş buralardaysa bir ilgilensin....

---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

ktunnel aracılığıyla girdim youtube ama hala sürünüyor bağlantı

Bende bi sorun yok ama...

[video=youtube;sCaO0LCjwn0]http://www.youtube.com/watch?v=sCaO0LCjwn0&feature=feedrec_grec_index[/video]

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

Youtube ve vimeo video siteleri kapatılmış... Gece operasyonu....

Ben de sağLam Youtube.Şuan biLe.

youtube ve vimeo mahkeme kararıyla engellendi.
dnsleri değiştirin.

Youtube'a ben de giremiyorum. Nedenini bilen varsa, bir açıklık getirirse memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Nedeni belli mahkeme yasaklamış DNS ayarlarını değiştirin olacaktır. Ben değiştirdim ve girebiliyorum. Ben Open DNS kullanıyorum gayet hızlı ve başarılı

Comodo DNS Adresleri
156.154.70.22
156.154.71.22

OpenDNS Adresleri
208.67.222.222
208.67.220.220

Google Public DNS Adresleri
8.8.8.8
8.8.4.4

Hızımı sonuna kadar kullanarak yüklenip izleyebiliyorum videoları.

Önceden de olduğu gibi DNS ayarlarıyla uğraşmadım. Eğer yasaklı bir siteye giriyorsam Hotspot Shield kullanırım gerisi ne derler sizde teferruat :D

Aynı sorun bendede oldu C:\Windows\System32\drivers\etc klasörü içindeki hosts dosyasını sildim tekrar girdim bir sorun kalmadı

kop
Bende bi sorun yok ama...

[video=youtube;sCaO0LCjwn0]http://www.youtube.com/watch?v=sCaO0LCjwn0&feature=feedrec_grec_index[/video]

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

Youtube ve vimeo video siteleri kapatılmış... Gece operasyonu....

:clap:

DNS'leri otomatik yapmayın, her türlü girmesi elzem.. .

dün internette de bi gariplik vardı. normalde 400le download yaparken dün 20ye düştü. bugün normale döndü.

bende xp den gıremıyorum ama dıger bılgısayarım windows 7 ondan gırıyorum acaba xp den kaynaklanan bırseymı

Çok eski bir konu bu .. Geçti o günler Youtube kapanmaz artık ..

wındos xp kullanıcıların dıkkatıne neyaparsanız yapın gıremessınız wındos 7 veya 8 yuklemenız gerek artık xp hıçbırşeye cevap veremıyo

Nedeni belli mahkeme yasaklamış DNS ayarlarını değiştirin olacaktır. Ben değiştirdim ve girebiliyorum. Ben Open DNS kullanıyorum gayet hızlı ve başarılı

Comodo DNS Adresleri
156.154.70.22
156.154.71.22

OpenDNS Adresleri
208.67.222.222
208.67.220.220

8.8.8.8
8.8.4.4

dns ayarlarından olabilir

- - - Mesaj Güncellendi - - -