youtuberolmakisteyengenç
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Oyun içerikleri çekicem trde çekmek istemiyorum çünkü gelir düşük vede izleyici kitlesi az sesli video çekmeyeceğim oyunun kendi sesi olucak yani global bir video olucak oyun videoları çekeceğim dediğim gibi şu sorularıma göz atarsan sevinirim.
1- Ülkeyi amerika yaparsak google adsenseden nasıl para kazanacağız konumuza pin kodu gelecekmiş ama ben trde oturuyorum ? Pin satın alma işlemleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
2- ülke seçmeden içerik üretsem ne olur kimler izler global mi olur ?
3-ülkeyi tr yapsam ama başlıkları ingilizce atsam hangi ülke tarafından izlenirim
4-ülkeyi amerika yapıp aranızda para kazananalr var mı nasıl yaptınız adsense olayını ?
5-Ve sizce ülkeyi hangi ülke seçmeliyim teşekkürler
6- ülkeyi tr yapsam 1000 amerikalı izlese 1000 ingiliz 1000 türk 1000 alman izlese izleyenlere göre mi para alıcam..
teşekkürler
1- Ülkeyi amerika yaparsak google adsenseden nasıl para kazanacağız konumuza pin kodu gelecekmiş ama ben trde oturuyorum ? Pin satın alma işlemleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
2- ülke seçmeden içerik üretsem ne olur kimler izler global mi olur ?
3-ülkeyi tr yapsam ama başlıkları ingilizce atsam hangi ülke tarafından izlenirim
4-ülkeyi amerika yapıp aranızda para kazananalr var mı nasıl yaptınız adsense olayını ?
5-Ve sizce ülkeyi hangi ülke seçmeliyim teşekkürler
6- ülkeyi tr yapsam 1000 amerikalı izlese 1000 ingiliz 1000 türk 1000 alman izlese izleyenlere göre mi para alıcam..
teşekkürler