Youtube videosu nasıl hazırlanır?

Yanlız adam..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba forum... Youtube'da uzun süredir bu tarz : ( Kaan Ünsal Alphan ) Videolar hazırlamak istiyordum... Gizemler bilinmeyenler efsaneler genel olarak korku ve belgesel üzerine link verdiğim kanal tarzında kısaca.. Şimdi kullandığım program movavi video edit pro'dur.. Şimdi arkadaşlar başka neye ihtiyacım var bu tarz videolar için? Ve bu tarz videolar için ilk önce videoyu hazırlayıp sesi üstüne mi kaydedeceğim bu kanalda ki arkadaş böyle mi yapıyor acaba?

program mevcut elimde sadece mikrofon eksik başka eksik bir şey yok sanırım.. Sadece hangi mantık ile yapılacağını bilmiyorum videoların..?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Görselleri düzenleyip video yapıyor, sonra kendisi izleyerek ses kaydını alıyor. Üstüne ekliyor ama öncesinde ne söyleyeceğini bir kağıda not al. Ek olarak Davinci Resolve kullanabilirsin. Onun dışında detaylı bilgi sahibi değilim. Görüşümü belirttim.

Yanlız adam..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sağolasın cevap veren kardeşim.. Görselleri düzenleyip video yapabilirim ama koyduğum resmin veye videonun telifli olup olmadığını nasıl anlayacağım... Ve ses kaydını nasıl ekleyeceğim bilmiyorum..

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Sağolasın cevap veren kardeşim.. Görselleri düzenleyip video yapabilirim ama koyduğum resmin veye videonun telifli olup olmadığını nasıl anlayacağım... Ve ses kaydını nasıl ekleyeceğim bilmiyorum..
Videoları Youtube yükleyeceğiniz için bu telif işleri önemli, dikkat edin ona ama benimde inanın çok bilgim yok. Tahmin yürüterek bir şey söyleyebilirim. Arama motoruna istediğiniz görseli yazdıktan sonra görselde belirttiğim işlemleri uygularsanız olabilir diye düşünüyorum.
Ekran Görüntüsü (272).png

Ses ekleme konusu için ve diğer olaylar içinde ücretsiz derslerden yardım alabilirsiniz.