Youtube videoda müziği sesden ayırma

ShErLoCkHoLmEs1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. youtube da video izlerken müzik hoşuma gitti ama shazamda dinletince bulamadı bende bir sürü programla sesi ve müzği ayırdım oldu ama ses kalitesiz ve boğuk bozuk oldu ne yaptıysam olmadı önerilerinizi bekliyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. youtube da video izlerken müzik hoşuma gitti ama shazamda dinletince bulamadı bende bir sürü programla sesi ve müzği ayırdım oldu ama ses kalitesiz ve boğuk bozuk oldu ne yaptıysam olmadı önerilerinizi bekliyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.

YouTube mp3 Dönüştürücü buradan indirebilirsin. Mp3 formatında indiriyor müziği. Youtubeden istediğin müziğin linkini yapıştır tamamdır.

ShErLoCkHoLmEs1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlış anlattım galiba videoda konuşmalar geçtiği için müzikle sesi ayırmam gerekiyo birçok program denedim ama ses kalitesiz bozuk çıkıyo video:sean garnier istanbul

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
onun yerine videoyu buradan paylaşsan belki şarkıyı bilen biri çıkar ;)

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31

demek istediğin şey şu galiba.

Elinde bir video var arkada müzik çalıyor ve insanlar konuşuyor . Sen konuşmaları yok etmek istiyorsun sadece müziği elde etmek istiyorsun.

Çözüm :

1- Müzik shazam ve midomi gibi uygulamalarda çıkmadıysa özel yapılmış olabilir.
2- Profosyonel ekipman gerekiyor tek tek ses frekanslarını süzmen gerekiyorki müziği insan sesinden ayırman lazım bunun içinde piyasada birçok proğram var ama yinede o insan sesi belli oluyor ve ses kalitesi mahvoluyor.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Cozumu buldum telefona kulakligi yarim takin ucunu muzik geliyo sarki sozleri gelmiyo hahahahaha

MUsa0909098077624

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu videodaki fon müziği ne (adı) ve teliflimi_
Mesaj otomatik birleştirildi:

hadi hızlı cevap yazın