YouTube uygunsuz reklam engelleme

Curesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar. Son günlerde YouTube'ta karşıma, +18 uygunsuz bir reklam çıkıyor ve beni rahatsız ediyor. Bu tip reklamları premium satın almadan nasıl engellerim?

YouTube'un böyle saçma sapan reklamları onaylaması bile rezillik.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,231
Merhabalar. Son günlerde YouTube'ta+18 uygunsuz bir reklam çıkıyor ve beni rahatsız ediyor. Bu tip reklamları premium satın almadan nasıl engellerim?

Gördüğünüzde reklamı kapatıp ilgilenmiyorum seçeneğini seçin. +18 reklam youtubede yok diye biliyorum. Virüs indirmiş olabilirmisiniz?

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Merhabalar. Son günlerde YouTube'ta karşıma, +18 uygunsuz bir reklam çıkıyor ve beni rahatsız ediyor. Bu tip reklamları premium satın almadan nasıl engellerim?

tarayıcına reklam engeleyici kurabilirsin ve reklamlar virüs haricinde senin interneten beklentine göre geliyor yani ne ekersen onu biçersin

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Reklamları google sizin arama sonuçlarınıza göre baktığınız sitelere göre belirliyor.

Curesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Reklamları google sizin arama sonuçlarınıza göre baktığınız sitelere göre belirliyor.
Mobil kullanıyorum ve yaptıkları reklam ise bir taraflarını gösteren kadınları içeren bir görüntülü konuşma programının reklamı. YouTube çok bozdu.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Mobil kullanıyorum ve yaptıkları reklam ise bir taraflarını gösteren kadınları içeren bir görüntülü konuşma programının reklamı. YouTube çok bozdu.
Tamam işte. Girilen sitelere bağlı.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Android kullanıyorsan youtube vanced yükle

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Başkasında çıkmıyor. Mesela bende hep HepsiBurada ve Trendyol indirim reklamı çıkıyor.

Curesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Başkasında çıkmıyor. Mesela bende hep HepsiBurada ve Trendyol indirim reklamı çıkıyor.
Ama ben bu tip sitelere veya bu tip içeriklere asla girmiyorum ki. Ben sadece tarihsel araştırmalar ve spor ile ilgili araştırmalar yapıyorum.

Curesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Bilemiyorum. Siz bakmazsanız gelmez. Bana neden gelmiyor o zaman?
Diğer Google hesaplarım da gelmiyor fakat mobilden kullandığım hesabıma geliyor sadece. Bu tip içeriklerle ilgili bir arama veya girmememe rağmen.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Diğer Google hesaplarım da gelmiyor fakat mobilden kullandığım hesabıma geliyor sadece. Bu tip içeriklerle ilgili bir arama veya girmememe rağmen.
Reklamın herhangi bir köşesinde ünlem işareti olmalı. Oradan bildirin her geldiğinde bildirirseniz zamanla gelmez.