Yardım YouTube uygulamasını teldeki ana ekranimdan nasıl kaldırırım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Tutuyorum uygulamayı atacak yer yok kaldıramıyorum da napmaliyim?

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Uygulamaların hepsi ana ekranda mı onlar için ayrı bir yer var mı menü üzerinden ulaşabildiği?

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Google Play Store uygulamasına gir. "Uygulamaları ve cihazı yönetin" kısmına bas. Ardından yukarıda "Genel Bakış" ve "Yönetme" adlarıyla iki sekme çıkacak. Yönetme sekmesine geç. Orada telefonundaki bütün uygulamaları boyutlarıyla birlikte göreceksin. O uygulama listesinden YouTube uygulamasını seç ve kaldır.

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Youtube kaldırılazmaz bir uygulama devre dışı bırakabilir de adam ana ekrandan kaldırmayı sormuş. Uygulamayı silip ne yapıcak?
Google Play Store uygulamasına gir. "Uygulamaları ve cihazı yönetin" kısmına bas. Ardından yukarıda "Genel Bakış" ve "Yönetme" adlarıyla iki sekme çıkacak. Yönetme sekmesine geç. Orada telefonundaki bütün uygulamaları boyutlarıyla birlikte göreceksin. O uygulama listesinden YouTube uygulamasını seç ve kaldır.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Eğer YouTube telefonunda yerleşik bir uygulama ise tamamen kaldıramazsın. Ancak söylediğim şekilde bütün güncellemelerini kaldırabilirsin. Sonra uygulamayı devre dışı bırakırsan ana ekranından da kaybolur.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
millet hani pc de kısayol olur masaüstünde olur ama uygulama durur ya. uygulama dursun ama masaüstünden kalksın istiyorum yani telefonun masaüstüsünden umarım daha açıklayıcı olmustur. kaldırsam da bisi olmaz vanced kullanıyorum zaten de yine de dursun yani sadece o ekrandan gitsin istiyorum ve de uygulamaların hepsi anaekranda mı bilmiyorum inanın
ki ama sanırım öyle

Tebaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
millet hani pc de kısayol olur masaüstünde olur ama uygulama durur ya. uygulama dursun ama masaüstünden kalksın istiyorum yani telefonun masaüstüsünden umarım daha açıklayıcı olmustur. kaldırsam da bisi olmaz vanced kullanıyorum zaten de yine de dursun yani sadece o ekrandan gitsin istiyorum ve de uygulamaların hepsi anaekranda mı bilmiyorum inanın
ki ama sanırım öyle
Vanced kullanıyorsan salla o zaman youtube üstüne uzun bas bilgilere bas önce depolama bölümünden verileri temizle sonra fabrika ayarlarına döndür sonra da devre dışı bırak kurtul

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
peki sadece ekranımdan kaldırma durumu söz konusu değil mi
?