• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Youtube Türkçe oldu ama.....

Lykan

Asistan
Arkadaşlar Youtube'un Language bölümünde Türkçe dil seçeneği gelmiş ama Türkçe'ye tıklayınca olmuyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Language yerinde Türkçe var ama çalışmıyor, sanırsam etkin değil,

bazı dillere çevriliyor amma..
(hatta bazı deyil türkçe hariç her dile çevriliyor)

inş 1 haftaya olur youtubeyi türkçe görmek istiyoruz ..

Evet türkçeleşmiyor bir türlü. Contact email adresini bulamadım, ancak şöyle bir bilgi vermişler. Cantact emaili bulup sormak faydalı olacaktır herhalde.

Our Address

You can contact YouTube at the address below.
YouTube, LLC
901 Cherry Ave.
San Bruno, CA 94066
USA

Phone: +1 650-253-0000
Fax : +1 650-253-0001

Bende bastım da hiç bir değişiklik yok. Youtube bizi Uyoutube durma.

Dev video sitesi bugünden itibaren Türkçe dili eklemiş görünüyor fakat şu an itibari ile seçenekde Türkçe'yi işaretlediğinizde halen İngilizce olarak çıkmaktadır.

Sanırım son düzenlemeleri yapıyorlar.

Türkçe dil bazı kullanıcılara sonradan mı yükleniyor acaba hesabımdan giriş yaptım. Facebook gibi yenilikler ilk bazı kullanıcılarda görünüyor.

Bana yeni geldi konuyu kapatalım o zaman ;) 1 ay olmuş.
İlgili yöneticilere yazdım silinsin konu.

Translate'te bi sürü dil var google bu yani.:sleeping: Worldwide'da da TR bayraği yok belkide ondandır diyecektim ama adamlar yazmiş dili değiştirmez diye :dil::dil::dil:

Bu YouTube bir ara Türkçeydi zaten. Resmi olarak Türkçeydi ama extra programlarla filan değil. Sonradan bu kapatma davaları falan filan olunca kaldırdılar Türkçe desteğini

Arkadaşlar Youtube'un Language bölümünde Türkçe dil seçeneği gelmişti ama maalesef yine kaldırmışlar.
Ulen Uganda'nın bile dil seçeneği var maalesef bu konuda Uganda'dan bile geriyiz...

Bu Google'ın yaptığı tamamen saygısızlık bence Türklere ve de haksızlık. Kanada Fransızcasını bile koymuşlar max. 7 milyon kişinin konuştuğu bir dili ama 90 milyonun konuştuğu Türkçe dil desteği yok.