Soru Youtube Telif Hakkı İhtarı

Arda2434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Birşey Sormak İstiyorum Youtube Kanalımda Çeşitli Dizilerim Vs. Belirli Yerlerini sahnelerini Yayinlamak İstiyorum ( Netflix - Exxen ) Gibi Platformlardan Aldıklarım Bunu Yayınlasam Telif Yermiyim Telif Sıkıntısı Olur mu Bilgisi Olan Bilgilendirirse iyi Olur :)

Son düzenleyen moderatör:

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Yersin. Genelde para kazanma özelliğini kapatıyorlar sadece ama videoyu kaldırmanı da isteme hakları var. Ben youtube da yayınlanan bir diziden kesit paylaşmıştım, para kazanma özelliğini kapattılar sadece.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
bazı sahnelerde Pr’dan seslerini ve görüntülerini değiştir sıkıntı olmaz. Kimse bişey diyemez

Arda2434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yersin. Genelde para kazanma özelliğini kapatıyorlar sadece ama videoyu kaldırmanı da isteme hakları var. Ben youtube da yayınlanan bir diziden kesit paylaşmıştım, para kazanma özelliğini kapattılar sadece.
peki youtubede yayınlanmayan bir diziyi paylaşsam kesitlerini internette bazı sitelerde bulunan

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
peki youtubede yayınlanmayan bir diziyi paylaşsam kesitlerini internette bazı sitelerde bulunan
Telif hakkı olan herhangi bir şeye telif atılması muhtemel. Youtube, Facebook, Netflix, DVD, Torrent hiç farketmez. Telif hakkı varsa talepte bulunabilir.

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
arkadaşlar Birşey Sormak İstiyorum Youtube Kanalımda Çeşitli Dizilerim Vs. Belirli Yerlerini sahnelerini Yayinlamak İstiyorum ( Netflix - Exxen ) Gibi Platformlardan Aldıklarım Bunu Yayınlasam Telif Yermiyim Telif Sıkıntısı Olur mu Bilgisi Olan Bilgilendirirse iyi Olur :)
şöyle olabilir video da şu film full izle fln açıklamaya link koyarsın